KAO KARDAŠIJANKA: Aleksandra Gudelj u lice ušpricala krv!

Vampirski tretman

KAO KARDAŠIJANKA: Aleksandra Gudelj u lice ušpricala krv!

Stars -
Srpska Loto devojka se u trudnoći podvrgla ulepšavanju sopstvenom krvlju, kojom se poboljšava

Aleksandra Gudelj, voditeljka Prve televizije, koja čeka drugo dete, podvrgnula se tretmanu lepote vlastitom krvlju, isto kao i rijaliti zvezda Kim Kardašijan u martu ove godine.

Zanimljivo je da su i Aleksandra i Kim taj tretman uradile u vreme trudnoće i to je jedini tretman koji trudnice mogu raditi, naravno u dogovoru sa lekarom.

Loto devojka je fotografije iz ordinacije objavila na Tviteru. "Vampirski tretman za anđeosko lice!", napisala je Aleksandra na svom Tviter nalogu, uz fotografije tokom tretmana i po završetku, sa svojom doktorkom.

Aleksandra se zapravo podvrgla jednostavnom i bezbolnom PRP tretmanu, poznatom i kaovampirski tretman, jer se koristi vlastita krv koja se ubrizgava u lice.

Ovim tretmanom sepoboljšava tekstura i kvalitet kože. Koža postaje blistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi. Odlični rezultati se postižu i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, a takođe i u rejuvenaciji šaka.

Tretman je potpuno bezbolan, traje oko sat vremena i posle njega se pacijenti nesmetano mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima. Aleksandra je naglasila da je ona uradila samo jedan tretman, a da su preporučljiva tri u seriji za postizanje naboljih rezultata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track