IZAZVALA GA: Ekrem uhvatio Svetlanu za grudi!

Nije odoleo

IZAZVALA GA: Ekrem uhvatio Svetlanu za grudi!

Stars -
Ekrem je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi

Noćas su se na imanju u Lisoviću odvijale momačke i devojačke večeri povodom svadbe Slobodana Đurkovića i Jelene Golubović koja je zakazana za subotu. Međutim, noć nisu obeležili mladenci već kontroverzni Ekrem Jevrić.

On je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi. Njoj ovo nije bilo ni malo prijatno i odmah je sklonila njegovu ruku i šutunula ga i potom mu rekla da ima on svoju Igbalu koja gleda ovaj šou i da on ne može tako da se ponaša.

Ekrem je zadužen bio i za glavni biser večeri. Poznato je da on u svojoj pesmi pominje reč „nudista“, samo izgleda da on ne zna i značenje ovog pojma. On je rekao Zorici Marković i Katarini Grujić da biti nudista znači udvarati se nekome.

Inače, dok su pričali zajedno, Katarina je bez ikakvih kompleksa i sujete rekla da Suzana Perović izgleda bolje od nje, iako je plavokosa pevačica daleko starija.

Katarina je tokom večeri i najviše održavala veselje jer je sve vreme bila raspevana, a za to vreme je Jelena Golubović igrala i veselila se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track