KONCERT: Maestralno veče Željka Joksimovića u Pržnu

Rasprodat koncert unapred

KONCERT: Maestralno veče Željka Joksimovića u Pržnu

Stars -
Noć uz najlepše Željkove pesme koji je za ovu priliku promenio standardni repertoar bila je pravi spektakl i događaj za pamćenje

Pevač Željko Joksimović nastupio je u Pržnu, u Crnoj Gori.

Prethodne noći malobrojni su imali mogućnost da uživaju u blizini mora u pesmama Željka Joksimovića u ekskluzivnom prostoru hotela "Maestral" u Pržnu kod Budve na zvaničnom otvaranju zimske sezone ovog hotela za koje je nedeljama već vladalo ogromno interesovanje, a sva mesta rasprodata još pre tri nedelje.

Sinoć je tokom nastupa Željka Joksimovića ugostio crnogorski džet set, pa je uz glamurozno posluženje i raspoloženje ovomesto bilo centar dobrog raspoloženja i zabave za odabrane.

Noć uz najlepše Željkove pesme koji je za ovu priliku promenio standardni repertoar bila je pravi spektakl i događaj za pamćenje.

Posle pola sata nastupa u "Maestralu" Joksimoviću su na binu izneli konge (udaraljke) tako da je najbolji pop pevač u regionu u posebnojatmosferi svirao i pevao svoje stare i nove pesme. Ostaje samo da naslućujemo kako su u ovim specijalnim aranžmanima zvučale pesme poput"Miljacke" koju je Joksimović komponovao za svog prijatelja Halida Bešlića.

Poseban kuriozitet bio je u trenutku kada je na opšteoduševljenje publike Željko izveo sada već evergrin pesmu "Žute dunje" u akustičnoj verziji.

Nastup Željka Joksimovića sinoć u "Maestralu" je na zahtev publiketrajao pola sata duže od planiranog. Među prisutnima u publiciuživala je i Željkova supruga Jovana sa prijateljicama sa kojom će seovog vikenda zasluženo odmarati pod toplim oktobarskim suncem i ublizini mora posle višenedeljnih obaveza oko snimanja muzičkog šoua"X faktor".U prilogu je nekoliko fotografija, više na ovom linku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track