Hristijan Todoroski: Najteže mi je bilo da slušam Jelenu Golubović!

Ispunio svoju misiju

Hristijan Todoroski: Najteže mi je bilo da slušam Jelenu Golubović!

Stars -
Iskreno me je najviše iznenadila Jelena, teška je kao osoba. Dok sam gledao od kuće farmu, nije izgledala tako. Kad sam došao prvo mi je bila slatka i zanimljiva, a posle mi je postala naporna, rekao je pevač

Hristijan Todoroski večeras je napustio imanje, iako je pobedio u duelu čime su mu glasovi bili duplirani. On je na imanju bio dve nedelja, a najupečatljivija mu je ostala Jelena Golubović.

"Vrlo sam iznenađen dočekom i stvarno ste svi divni", rekao je Hristijan po dolasku u studijo. On je dodao da je bio kratko, ali da je zadovoljan onim što je pokazao.

"Ja sam ispunio svoju misiju, ja sam pozitivan i takav sam bio i na Farmi", rekao je i dodao da je bio dobar sa svima na imanju i da se ni sa kim nije svađao, međutim, izolacija mu, kaže, nije prijala.

"Atmosfera je u poslednje vreme bila malo napeta. Ja sam u izolaciji bio malo depresivan. Nije mi prijalo", rekao je i otkrio šta mu je najviše smetalo na Farmi.

"Iskreno me je najviše iznenadila Jelena, teška je kao osoba. Dok sam gledao od kuće farmu, nije izgledala tako. Kad sam došao prvo mi je bila slatka i zanimljiva, a posle mi je postala naporna, ali u dobrim odnosima sam i sa njom", rekao je Hristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track