FARMA PREGLED: Džidža plakala za svoj rođendan!

Emotivna

FARMA PREGLED: Džidža plakala za svoj rođendan!

Stars -
Pevačica je dobila pismo od svog oca, Dragana Stojkovića Bosanca, a pošto je veoma vezana za njega, pokušala je da sakrije suze

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković proslavila je svoj rođendan na Farmi. Zadruga joj je, kao po običaju, poslala hranu i piće, ali i pismo od njenih najbližih. Izgleda da je Aleksandru najviše pogodilo pismo od oca, Dragana Stojkovića Bosanca, pa je zaplakala.

Džidža je pročitala pismo od svog oca i nije mogla da zadrži suze. Zahvalila se svima i poslala im poljubac. Farmeri su zatim seli da ručaju, a na meniju je bio roštilj.

U toku noći, Miki Đuričić je upao na imanje u Lisoviću da bi Džidži čestitao rođendan i poklonio joj kuče, ali, iako je zvezda Granda noćas izgledala oduševljeno i iznenađeno i izgledalo je kao da joj se poklon svideo, jutros se predomislila i psa vratila zadruzi.

Kuče koje je dobila Džidža nije želela da zadrži pa ga je predala produkciji istog jutra.

20.30 Marko je tešio Marijanu jer se Mića izvikao na nju. "Kad ti je teško, samo ih ignoriši. Samo magla. Hajde da prošetamo. Zašto se potresaš zbog kreveta", rekao je Marko Marijani.

"Što se Mića na meni istresa, nisam ja kriva ni za šta", plakala je Marijana dok ju je Marko grlio.

Mića je vikao na Marijanu jer se ona zatekla u sobi. On se iznervirao jer je video da je soba neuredna i poludeo.

20.10 Divna je pričala Edinu i Jeleni kako Šeki jede proizvode od svinjskog mesa, a nju proziva kako mu podmeće svinjsko meso. Šeki je to čuo i napao Divnu. "Ti si najveće go**o na ovoj Farmi! Nisam jeo svinjetinu, ćerke mi moje i uničića", rekao je pevač, a Divna mu nije ostala dužna. "Ko ti drma kavez? Muka mi te je, ne mogu više da te gledam. Nemoj da lažeš ljude!"

http://www.youtube.com/watch?v=VWIqWYrRvT0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track