MIĆA: Kvarna si, uništiću te SIMONIDA: Ti si impotentan

Izdala prijatelje

MIĆA: Kvarna si, uništiću te SIMONIDA: Ti si impotentan

Stars -
Pevač je optužio Jutjub zvezdu da je ulaskom Jape na imanje izneverila dotadašnje kolege sa kojima je bila dobra

Lepi Mića naljutio se na Simonidi Ačević jer je izdala farmere s kojim je bila dva meseca i priklonila se Aleksandru Marinkoviću Japiju, koji je na Farmu ušao sa zadatkom da pridobije Simonidino poverenje, koji je on uspešno obavio i sad se ravnopravno takmiči za 50.000 evra.

Pevač je zamerio Simonidi što je izdala prijateljstvo sa Jelenom Jovanović i Edinom Škorićem, s kojim je bila u dobrim odnosima dva meseca.

"Izdala si svoje prijatelje. Ti si kvarna ko kvaran zub. Uništiću te. Ja j.bem u glavu celi život, a ti si nedoj.bana. Naivna si ko naivna sobarica", pričao je Mića, kome nimalo ne dopada to što se Simonida zbližila sa Japom, koji je čim je ušao na Farmu iskulirao Jelenu Jovanović i svima razglasio da ga je ona prevarila sa Edinom i da su njih dvoje bilu u vezi, što pevačica nije htela ni da potvrdio ni da demantuje.

"Ti si impotentan i samo držiš ruke u džepovima. Pričaš samo ono što tebi odgovara. Mene ne interesuje šta su njih dvoje radili pre", odbrusila mu je Simonida i sklonila se od njega, dok je Mića otišao do Edina i prepričao mu celu situaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track