FARMA 59. DAN  MIĆA UVREDIO ROMANU: Nemaš decu i ne razumeš!

Udario nisko

FARMA 59. DAN MIĆA UVREDIO ROMANU: Nemaš decu i ne razumeš!

Stars -
Mića je zamerio Romani što konstantno brani Jelenu Golubović pa joj je rekao da ona ne može da razumije Divnu jer nema decu

Udario nisko.Lepi Mića uvredio je Romanu Panić jer je rekao da oni koji nemaju dece ne znaju kako je kad neko psuje dete, misleći na konstantno napadanje Jelene Golubović na Divninu ćerku, zbog koje je novinarka počupala rediteljku i direktno nominovana.

Tokom igre istine Mića je pitao Romanu zašto stalno brani Jelenu.

"Mislim da u nekim stvarima koja se tiču tvoje kumice, koja stalno vređa, pokušavaš da joj nađeš neko opravdanje. Imaćeš decu, videćeš kako izgleda kada neko kostantno napada decu. Ne dozvoljavam da neko vređa dete. Drugo je stvar vređa lično, ali ona vređa decu" rekao je Mića.

"Prestani s tim pogotovo ko nema dece", uvredila se Romana, kada joj je Ivan Marinković dobacio da stalno štiti Jelenu Golubović. Pevačica je potom pokušala da objasni da ona ne staje ni na jednu stranu, pogotovo ne kada se svađaju Jelena i Divna. "Zato što ti nemaš dete. Nemaš osećaj. Kada neko nekome psuje dete koje je nešto najsvetlije", rekao je Mića.

"Da li je ovo uvreda što ti meni sad kažeš", bila je iznenađena Romana.

FARMA 59. DAN

13.25 - Divna je pretila Jeleni Golubović

"Dušo, ne znaš na koga si se namerila, upropastiću ti život. Iselićeš se iz grada", rekla je Divna. Jelena je rekla da ako se njoj nešto desi da ćesvi znati ko joj je to uradio.

"Posle Ognjenovog pisma, ne sme više da me pipne", rekla je Jelena.

"Ona ne zna na koga se nameračila. Pakao ću joj napraviti od života. Ja mogu da brojim do milion, ali ona je preterala. Recite joj ko sam ja. Upropastiću joj život kad izađemo", nastavila je Karleuša.

Suzana Perović je rekla da ne razume kako ljudi mogu da je brane.

"Pa zato što su ista g***na kao i ona", rekla je Divna i dodala da će im svima presesti.

"Upropastiću im marketing, pa nije moja Jelena sama smišljala marketing, ona ima majstora - mene", rekla je Divna.

http://www.youtube.com/watch?v=9ceYBkRDUuU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track