PAPUČAR: Aci Lukasu žena zabranila da peva na Ušću!
Foto: Damir Dervisagic

Zna se ko je gazda

PAPUČAR: Aci Lukasu žena zabranila da peva na Ušću!

Stars -
Aca za Kurir potvrdio da će na Vidovdan 2014. održati koncert na najvećoj beogradskoj livadi, a supruga ga demantovala na Fejsu

Njegova je uvek poslednja: „Da, draga“.Sonji Vuksanović, supruzi Ace Lukasa, nije se dopala ideja da pevač održi koncert na Ušću na Vidovdan 2014. godine. Folker je pre nekoliko dana za Kurir potvrdio da će pevati na najpoznatijoj beogradskoj livadi, a onda ga je njegova žena demantovala na Fejsbuku napisavši da je to „laž i dezinformacija“, nakon čega je rešio da nastup ne održi!- Došlo je vreme za takav korak, u Beogradu još samo to nismo uradili. Publici obećavam spektakl - rekao nam je Vuksanović prvi put. Posle samo njene dve reči i veznika, on je, izgleda, shvatio da nije bio u pravu.- Ona će sad to skinuti s Fejsbuka, a koncerta neće biti jer sam se predomislio - rekao nam je Vuksanović drugi put.Iz pres-službe „Beotona“ juče su nam poslali saopštenje u kome je navedeno da je koncert planiran za 27. ili 28. jun sledeće godine:- Produkcijska kuća „Beoton“ godišnje planira koncerte svojih izvođača, tako da je za 2014. u planu koncert Aleksandra Vuksanovića u Beogradu, na Ušću, 27. ili 28. juna. Kurir je pre nekoliko dana tačno naveo godišnji plan „Beotona“, a s tim se složio i izvođač Aleksandar Vuksanović. S obzirom na to da nismo imali sastanak s njim, a nismo skloni menjanju datuma i mesta održavanja koncerata, smatramo da je vrlo neozbiljno sa bilo čije strane, a ponajmanje određenih privatnih lica, da se mešaju u organizaciju i planiranje koncerta, pogotovo jer je plan za koncert bio na izvođačevu inicijativu.Iako je Lukas često govorio da je papučar, većina je mislila da se šali, ali izgleda da i kod njega važi ona stara izreka „U svakoj šali ima bar pola istine“.

Sonja kaže da Aca ne zna šta priča
Sonja kaže da Aca ne zna šta priča

Aca s nama ima ugovor do 2020.Iz „Beotona“ poručuju i da bi Vuksanović trebalo da ih obavesti ukoliko ima novi menadžment:- „Beoton“ ima važeći ugovor s gospodinom Vuksanovićem do 2020. godine. Ukoliko se pojavio novi menadžment, o tome mora da se obavesti „Beoton“ i gospodin Vuksanović mora da izmiri sve obaveze proistekle iz ugovora ili da to umesto njega učini novi menadžment. Mi ne želimo da se prepucavamo sa stelt (nevidljivim) menadžerima, niti smo kuća koja organizuje klupske nastupe već samo ozbiljne koncerte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja