IGRA ISTINE Ceca Ivanu: Nisi ti gej, pa ti bi i muvu u letu...

Farma 5

IGRA ISTINE Ceca Ivanu: Nisi ti gej, pa ti bi i muvu u letu...

Stars -
O tebi mislim isto što sam mislila i na početku, a to je da si šarmantan i da znaš sa ženama, ali nikada nisam pričala o tvom seksualnom opredeljenju, jer se iz aviona vidi da bi ti i muvu u letu, rekla je Ceca Ivanu

Farmeri su dobili zadatak da igraju Igu istine i odmah krenuli sa žestokim pitanjima. Ivan Marinković je rekao da je čuo da su Romana i Svetlana pričale o njegovom seksualnom opredeljenju., dok se Ceca branila i rekla da to nije tačno i da se iz aviona vidi da bi on "muvu u letu...".

Sara je rekla da je nešto načula za Svetlanu i Romanu, pa je pitala Ivana da razjasni šta je čuo. "Čuo sam neke priče o svom seksualnom opredeljenju. Ja znam svoje seksualno opredeljenje", rekao je Ivan. Svetlani i Romani nije jasno o čemu priča.

"Romana i Svetlana su pričale o mom seksualnom opredeljenju i sa kim se družim", rekao je Marinković, Ceca je rekla da ima pravo da kaže da to nije istina. "Znaš li ti koliko se bavim tobom. O tebi mislim isto što sam mislila i na početku, a to je da si šarmantan i da znaš sa ženama, ali nikada nisam pričala o tvom seksualnom opredeljenju, jer se iz aviona vidi da bi ti i muvu u letu"; rekla je Ceca.

Mis Svetlana je pitala Saru zašto je došlo do sukoba sa Katarinom kad su bile dobre drugarice? "Ništa nije toliko ekstremno da ne možemo više da razgovaramo. Ona je meni jako draga. Došla je do nesporazuma, kad sam htela da razjasnimo, ona je isto bila temperamentna kao i ja , pa nismo uspele da razjasnimo. došlo je do svađe oko palačinki. ja sam je zamolila da mi sačuva dve palačinke, za Suzanu i mene, ali ona nije to uradila. Prosto nismo svi isti, a ja bih njoj sačuvala, ali nema veze. Nadam se da ćemo razjasniti sve, ja bih se rado družila sa njom, jer je volim", rekla je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track