GOLUBOVIĆEVA OTKRILA: Zorica je vršila nuždu u posudi za vodu!

Razotkrivanje

GOLUBOVIĆEVA OTKRILA: Zorica je vršila nuždu u posudi za vodu!

Stars -
Nakon toga Jelena je u poverenju rekla Mići i Ivanu da je videla Zoricu, kako vrši malu nuždu u kupatilu, ali u posudi za vodu, a zatim ih je zamolila da nikome ne otkrivaju tu informaciju

Jelena Golubović konstantno je u nekom sukobu sa svim ukućanima na najpoznatijem imanju u Lisoviću. Otkako je ušla ona stalno ima neke svađe, ogovaranja. Ona je ovoga puta optužila svoju dosadašnju drugaricu Zoricu Marković da je piškila u posudi za vodu.

Jelena je sedela sa Mićom i Ivanom Marinkovićem gde su oni pričali o Zorici Marković i o tome, kako je ona njega ogovarala i da je imala dve taktike u vezi njega. Prva je bila da ga fizički napadne, a druga je da ga napadne informacijama koje ima u vezi njega, a tiču se i Šerifa Konjevića.

A onda je Jelena dodala da ju je jako povredilo kada je Zorica rekla za nju da je prljavuša.

Nakon toga Jelena je u poverenju rekla Mići i Ivanu da je videla Zoricu, kako vrši malu nuždu u kupatilu, ali u posudi za vodu, a zatim ih je zamolila da nikome ne otkrivaju tu informaciju da bi mogla da je iskoristi za sebe, ako je slučajno Zorica napadne i predložila im je da je prate ne bi li se i oni uverili u to.

21.22 Sara i Ivan su se mazili u krevetu. On ju je poljubio u glavu jer je Sara plakala.

"Ivan nije ispunio zadatak da ne razgovara sa mnom. Ceo dan me je ignorisao. Rekao je da mu je veoma krivo bilo što mi nije bilo dobro i da je to razlog što mi je prišao. Drago mi je što mi je on prišao", rekla je Sara.

Suzana je zatim, dok su pričali iza WC pitala Ivana šta se dešava, a on se pravio lud na njeno pitanje i na kraju joj odgovorio"Ja danas kažem volim te, ona kaže volim i ja tebe", rekao je Ivan za Saru. Na to je Suzana samo rekla "Ti i ja Ivane smo završili priču".

21.15 Sara i Mića se posvađali. Kao i uvek, pljuštale su psovke i uvrede. "Šta ti je bre, šta se dereš", vikao je Mića, a Sara mu je uzvratila da se on dere sve vreme na Farmi.Suzana je rekla da je Sara mnogo nervozna i da je mnogo nevaspitana jer je sve vreme viče.

20.50 Mića vikao na Simonidu. "Da li ti toliko zajeban da misliša da će Zorica da odustane. Pusti me u životu jednom da završim rečenicu", vrištala je Simonida na Miću."Ma p**i ku**c bre! Alo molim te! Kraj priče, gotovo bre. Ako ja stanem iza tebe, što se ti tako pionašaš?", vikao je Mića dok je Simonida i dalje vrištala. "Zoricino odustajanje je šta? Vi mene hoćete do ludila da odovedete", rekla je Simonida, a Mića je nastavio sa prozivkama i psovkama. "Marš bre budalo, dupljaku jedan odvratini", rekao je Mića i otišao sa Ivanom u kuću.

20.21 Ivan Marinković, Lepi Mića i Jelena Golubović su pričali na klupi. Njih dvojica su ubeđivali Jelenu da ljudi glume njoj prijatelje na Farmi. "Veruj mi, tebe svi koriste. Zorica ti nije prijatelj", rekao joj je Ivan, koji je kasnije u intervjuu dodao da će on iskoristiti Jelenu ako mu bude trebala neka informacija.

20.17 Katarina je pričala sa Markom Vukotićem o Borisu."Ne može on tako sa mnom da se ponaša. On ne zna kako to izgleda napolju. A što me ignoriše, to je posebna priča", rekla je Katarina besno, a Marko joj je rekao da to mora tako jer se zaljubila. "Sve je to drugačije kad nekog voliš. Pusti budalu", tešio je Marko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track