ŠIROKO: Dajana pravi svadbu od milion evra!
Foto: Damir Dervisagic

Venčanje u Hajatu

ŠIROKO: Dajana pravi svadbu od milion evra!

Stars -
Svadba poslednje mis SFRJ koštaće najmanje milion evra jer je David već angažovao inostranu agenciju koja se bavi organizacijom luksuznih svadbi

Dajana Tripunović (42), poslednja mis SFRJ, udaće se za pet godina starijeg biznismena Davida, milionera koji je poreklom Jevrejin i koji dugi niz godina živi u Kanadi. Pevačica i njen bogati izabranik planiraju svadbu u februaru u beogradskom hotelu "Hajat ridžensi"."Da, svadba je zakazana za februar. Rano je da pričamo o tome, ali jesam srećna", potvrdila je buduća mlada.

Blizu 200 zvanica na svadbi uživaće u specijalno opremljenom ambijentu za koji mladoženja neće žaliti novac, kao ni za posluženje, muziku i sve ono zbog čega prijatelji bivše misice kažu da će to biti milionska svadba.

"Dajanina svadba će koštati najmanje milion evra jer je David već angažovao inostranu agenciju koja se bavi organizacijom luksuznih svadbi. Imaće mnogo gostiju iz inostranstva i za sve njih će biti obezbeđeno sve tokom višednevnog boravka u Beogradu. Pored ceremonije u "Hajatu", par planira da venčanje slavi nekoliko dana po specijalnom programu", otkriо је Dajanin prijatelj.

On kaže da pevačica ne želi da govori o tome u javnosti jer ne želi da njen osmogodišnji sin Aleksa iz prethodnog braka ima nekakvih neprijatnosti u školi.

"Za Dajanu je najvažnija osoba na svetu njen sin Aleksa i zbog njega ne želi novinske naslove o svojoj udaji. Iz istog razloga sa svojim partnerom ne ide na javna dešavanja, iako su ona i David oko godinu dana u vezi", rekao je izvor.

Inače, David je Dajani nedavno kupio stan u Beogradu i automobil "mini moris". Kao i njegova izabranica, budući mladoženja već ima potomstvo, dve ćerke iz prvog braka. Dajana će ostati da živi u Srbiji, gde će ubuduće biti i Davidov dom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja