Rada Manojlović: Bože, kako je moguće da sam tako lepa
Foto: Dragan Kadić

Puca od samopouzdanja

Rada Manojlović: Bože, kako je moguće da sam tako lepa

Stars -
Prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Gde god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvek uprte u mene, rekla je pevačica

Rada Manojlović, jedna od najpopularnijih zvezda "Granda" puca od samopouzdanja i i pita se kako je moguće da tako lepa.

Muške populacije je gotovo nepodeljeno - svakako je jedna od naših najlepših pevačica - a dok jedni komentarišu da bi mogla da poveća grudi bar za jedan broj kako bi bila savršena, Rada kaže kako o plastičnim operacijama i ne razmišlja.

"Ja sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Pucam od samopouzdanja. Gde god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvek uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam - bože, kako je moguće da sam tako lepa", ispričala je kroz smeh pevačica.

Ona odmah kaže da je od svih korekcija i plastičnih operacija jedino stavila veštačke zube."Stavila sam fasete jer nisam bila zadovoljna svojim zubima. Oduvek sam maštala da imam lep osmeh i sada ga imam. To sam uradila zbog sebe, a ne zbog publike ili zbog Grand produkcije. I ako ikada budem poželela da odem pod nož, biće to zbog toga što ja to želim i isključivo zbog mog samopouzdanja", iskrena je Rada.

Od kada je raskinula dugogodišnju vezu sa pevačem Milanom Stankovićem, mediji je neprestano dovode u vezu sa mnogim muškarcima."Navikla sam na to, tako da mi ne smeta", poverila se Manojlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja