DŽIDŽA PROMENILA LIČNI OPIS: Edin je najveći igrač na Farmi!

Jedva čekala da izađe

DŽIDŽA PROMENILA LIČNI OPIS: Edin je najveći igrač na Farmi!

Stars -
Pevačica je istakla da joj je njen kolega iz Zvezda granda Slobodan Đurković favorit, kao i da je odbojkaš najpromoćurniji od svih

Zvezda granda Aleksandra Džidža Stojković jedva je čekala da izađe sa imanja u Lisovićima, da zapeva i da vidi svoju porodicu i prijatelje. Ona je izjavila da bi volela da njen kolega Sloba Đurković odnese pobedu na Farmi.

"Baš sam se uželela pevanja i mikrofona, ali i civilizacije", rekla je Džidža u emisiji "Narod pita".

Nakon što je otpevala pesmu Davorina Popovića "Žute dunje", Džidža je pričala o svojim favoritima na Farmi. "Favorit mi je definitivno Slobodan Đurković, moj kolega. Što se tiče ostalih, Jelena Jovanović mi je uvek bila čudna. Stalno je bila zatvorena za komunikaciju, a i Edin je pravi igrač", rekla je Aleksandra.

Pevačica je dodala da se nije videla sa Mikijem, ali da su se čuli. "Nikakvih emocija nije bilo među nama, trebalo bi da se vidimo uskoro", rekla je Stojkovićeva.

Gledajući snimke sa audicija za Zvezde granda, Džidža se zapitala kakav je njen tata, Dragan Stojković Bosanac bio prema takmičarima. "Da li je Dragan bar jednom pritisnuo taster", upitala se Aleksandra, ali ju je Popović ubedio da nije mnogo bio strog.

Džidža je rekla da je tata zadovoljan, kao i cela porodica njenim učešćem. "Tata mi je rekao "Didžo, bila si super", a ja sam žurila da mu skočim u zagrljaj", kaže zadovoljno Džidža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track