MARKO PORUČIO DEVOJCI: Biće seksa sa Romanom u štali!

Ivan namešta romansu

MARKO PORUČIO DEVOJCI: Biće seksa sa Romanom u štali!

Stars -
Biće seksa sa Romanom u štali, našalio se Vukotić kada je gazda Ivan za slugu postavio njega i pevačicu

Marko Vukotić najavio seks u štali. Crnogorac i Romana Panić su ovonedeljne sluge i njih dvoje će spavati zajedno u štali. Crnogorac je, kada ih je gazda Ivan Marinković postavio za sluge, pozdravio svoju devojku i poručio joj da će njih dvoje zajedno spavati.

"Biće seksa sa Romanom u štali!", našalio se Vukotić. Romana je prihvatila njegovu šalu i zaključila da je izbor sluga namešten."Pa da, ovo je namešteno, jer me Vukotić zove Bebo, Mazo i slično", rekla je Romana.

Podsetimo, farmeri su otpočetka spominjali da se Romani najviše dopada Marko Vukota, što pevačica nikada nije demantovala sem da je maneken mnogo mlađi od nje i da ima devojku. I novi farmer Makedonac Žare Berber se našalio na račun njihovog odnosa i rekao da pevačica voli Vukotu, a onda se ispravio i rekao da je Romana rekla da ga gotivi.

Ivan Marinković je sve iznenadio svojim izborom slugom i rekao da se nada da mu nijedno od njih ne zamera.

"Muški sluga je Marko Vukotić", uz objašnjenje da je on jedini sposoban, a onda prešao na izbor ženskog sluge. Odmah je rekao da je to Romana Panić. "Ti ovde nisi bila ni sluga ni gazda", rekao je Ivan i naglasio da nema ništa protiv Romane.

Vukotić je rekao da mu se do sada niko nije zamerio na imanju, a da ni Ivan nije sada: "Ovime mi se posebno nije zamerio!".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track