Jelena plakala zbog Suzane: Namerno je sabotirala moj zadatak!

Nije uspela da se izbori za svinjac

Jelena plakala zbog Suzane: Namerno je sabotirala moj zadatak!

Stars -
Rediteljka nije uspela da izvrši tajni zadatak, da se izbori da čisti svinjac, a kada su neki od farmera to čuli, nisu krili zadovoljstvo. Među prvima - Suzana Perović

Dok je Vajs danas plakao od sreće zbog uspešno obavljenog zadatka i nagrade, Jelena Golubović je takođe plakala, ali zbog neobavljenog zadatka i zbog toga što su je, kako kaže, farmeri namerno sabotirali.

Danas je trebalo da se pokaže da li je Jelena Golubović ispunila tajni zadatak, a to je da se izbori za to da čisti svinjac. Ona u tome nije uspela, a kada su neki od ostalih farmera to čuli, nisu krili zadovoljstvo. Među prvima - Suzana Perović.

Golubovićevu je to jako pogodilo, pa je otišla u sobu ne bi li se sita isplakala. Naime, kada je Zadruga saopštila da nije ispunila zadatak, i koji joj je zadatak bio, Suzana Perović je odreagovala zadovoljnim osmehom. Onda ju je Golubovićeva upitala da li je srećna zbog toga, na šta je ova potvrdno odgovorila. Jelena se potom jako potresla, ne zbog toga što nije ispunila zadatak i dobila nagradu, već, kako je navela, zbog toga što su je farmeri, a pre svih Suzana, namerno sabotirali, iako su pretpostavili da joj je ćišćenje svinjca tajni zadatak.

"Još na početku smo se svi složili da ukoliko provalimo da je neko na tajnom zadatku, da mu ne otežavamo, već koliko možemo pomognemo da ga izvrši", žalila se Jelena Borisu, Ivanu i Lepom Mići. "A Suzana je mene namerno sabotirala, iako je znala da mi je to zadatak! Čak mi je pretila da će bojkotovati moju predstavu u subotu ukoliko ne izađem iz svinjca", govorila je Golubovićeva kroz suze.

Inače, prethodnih dana Jelena Golubović se pošto-poto gurala u svinjac ne bi li se izborila za njegovo čišćenje, ali joj to i nije polazilo za rukom. U par navrata Suzana je kazala da misli da je to rediteljkin tajni zadatak, pa se trudila da je što više drži van svinjca, kako ga ova ne bi ispunila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track