DRUGARI: Vlada Mandić ljubi Anu Nikolić?!

Razmenjivali nežnosti

DRUGARI: Vlada Mandić ljubi Anu Nikolić?!

Stars -
Poznajem Anu, dobra mi je drugarica i nije istina da smo se ljubili, rekao je Vlada

Po svoj prilici nastupio je potpuni obrt u emotivnom životu Ane Nikolić, ali i Vlade Mandića, koji su prošle nedelje viđeni u jednom beogradskom kafiću kako se strasno ljube, a pevačica i bivši rukometaš su bez ustezanja razmenjivali i nežnosti. Mandić i Nikolićeva su tom prilikom izlgedali kao pravi ljubavni par, a osmeh nisu skidali sa lica, bez obzira na znatiželjne poglede ljudi.

"Između Ane i Vlade postoji nešto jako, jer su prošle nedelje sedeli u jednom kafiću u Beogradu i neprestano se mazili, a potom i ljubili, bez ustezanja. Njih dvoje sedeli su više od dva sata, pričali i ljubili se, a gosti su ih, naravno, čudno gledali jer svi živi čitaju u novinama da je Ana navodno u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a mnogi još uvek misle i da je Vlada sa glumicom Marijom Petronijević", priča naš izvor i dodaje da je pevačica delovala srećno u Vladinom društvu.

"Ana je bila lepo raspoložena, delovalo je kao da je baš zaljubljena, dok se Vlada ponašao kao pravi džentlmen i prilikom odlaska joj je otvorio vrata. Mnogo su lep par", tvrdi izvor, ali ne i Vlada Mandić, koji je rekao da da se prošle nedelje nije ljubio ni sa kim, ali ga je ipak zanimalo u kojem kafiću smo ga videli.

"U kojem kafiću? To nije tačno", rekao je kroz smeh Mandić, kome smo rekli da je informacija tačna, a on je pokušao da sazna da li mi imamo dokaze.

"Je l’ imate neke slike?" pitao je malo nervozno, a kada smo ga pitali zašto pita za slike, ako tvrdi da se nije ljubio s Anom, on je počeo da demantuje sve.

"Pa ne možete da imate slike jer se to nije desilo. Poznajem Anu, to da, dobra mi je drugarica i nije istina da smo se ljubili" rekao je Vlada, dok je umesto Ane izjavu dao njen brat Marko Nikolić, koji je oštro demantovao našu informaciju, iako tog dana nije bio sa sestrom i poznatim rukometašem.

"Nemam komentar na gluposti i dezinformacije", rekao je Marko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja