Acko Petrović: Čast mi je što sam pevao Noletu i Vidiću

U društvu najboljih

Acko Petrović: Čast mi je što sam pevao Noletu i Vidiću

Stars -
On je svojom muzikom oduševio i Đokovića i Nemanju, pred kojima je nastupao proteklog vikenda

Vole ga svetske zvezde.Aleksandar Acko Petrović zapevao je pred pravim facama koje su planetarno popularne. U njegovom glasu i muzici uživali su Novak Đoković i Nemanja Vidić. I teniser i fudbaler bili su oduševljeni pevačem, koji je omiljen među poznatim ličnostima.

U subotu uveče Acko je zajedno sa Šakom Polumentom zabavljao goste na svadbi trenera fudbalskog kluba Voždovac Nenada Lalatovića i Ive Babović, ćerke biznismena Milije Babovića. Tu je bio i kapiten Mančester junajteda, kum mladenaca, koji se zabavljao uz Ackov repertoar.

Sutradan, Petrović je imao priliku da zapeva na uvce nikom drugom do drugom teniseru sveta Novaku Đokoviću. Odmah posle meča finala Dejvis kupa Nole je došao u svoj restoran, nedaleko od Arene, gde ga je čekala porodica s prijateljima. A sve njih zabavljao je Acko, koga je angažovala porodica najboljeg srpskog tenisera.- Pevao sam mnogima, ali ovako planetarno poznatim ličnostima nisam. Proteklog vikenda imao sam dve fenomenalne, nezaboravne večeri jer su ispred mene bile dve veličine - Novak Đoković i Nemanja Vidić. Velika mi je čast što sam imao priliku njima da zapevam - kaže Acko.(S. A. R.)

Muzika na uvce... Acko i Nole
Muzika na uvce... Acko i Nole

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track