Novi Džibonijev album najprodavaniji u Srbiji

20th Century Man

Novi Džibonijev album najprodavaniji u Srbiji

Stars -
Ovo specijalno izdanje sadrži album “20th Century Man” sa novim pesmama na engleskom jeziku i “Live” album, na kojem se nalazi 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom “Mirakul” i “Toleranca” turneje

Hrvatski pevač, Zlatan Stipišić Džiboni je objavio ekskluzivni dupli CD, „20th Century Man + Live“ samo za teritoriju Srbije, koji je u oktobru bio najprodavanije izdanje.

Ovo specijalno izdanje sadrži album “20th Century Man” sa novim pesmama na engleskom jeziku i “Live” album, na kojem se nalazi 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom “Mirakul” i “Toleranca” turneje.

Album “Live” sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Džibonijevih lajv izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje tog albuma predstavlja svetsku premijeru i samo ovde može da se kupi u obliku duplog CD-a.

Džiboni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa albumom “20th Century Man”. Album je u potpunosti otpevan na engleskom jeziku i predstavlja iskorak na inostranu muzičku scenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track