FARMA 84. DAN Zorica Marković: Suzana Perović baca crnu magiju?!

Širi negativnu energiju

FARMA 84. DAN Zorica Marković: Suzana Perović baca crnu magiju?!

Stars -
Zbog Perovićke su se naprasno posvađali Edin i Jelena Jovanović, a i kada se navrzla na Katarinu, odmah se i ona kasnije zakačila sa Borisom

Zorica Marković primetila je da se na Farmi dešavaju čudne stvari i da su to đavolska posla!Pevačica se zatvorila u kupatilo sa Katarinom Grujić kako bi na miru mogle da razbistre najnovije informacije. Folkerka je Kaći rekla da izvesna farmerka baca vradžbine ili širi negativnu energiju, ili šta god već, a kako nam se čini, misli na Suzanu Perović.

Naime, zbog Perovićke su se naprasno posvađali Edin i Jelena Jovanović, a i kada se "navrzla" na Katarinu, odmah se i ona kasnije zakačila sa Borisom.

"Ima neku foru, neku negativnu energiju. Nešto tu smrdi. Da li to postoji ili ne postoji ali je fuj! Te daj mi tuniku, te daj mi majicu, ma marš bre!", pričala je Markovićeva.

Katarina je Zoricu slušala i sa zaprepašćenjem i sa odobravanjem, te su se usaglasile da "zaista tu nešto smrdi", a i da se dotična ne odvaja od "one male", odnosno Marijane Leontijević.

S obzirom na to da je Zorica pre ovoga sedela sa Romanom i komentarisala istu stvar, dok su preko puta stola sedele Suzana i Marijana i u pravcu njih dve očima pokazivala Romani, usput se i prekrstivši, mogli bismo zaključiti da je Zorica na Suzanu mislila kada je rekla "ima tu nešto i ne dajem joj više moje stvari".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track