ANA KOKIĆ: Napravila sam veliku grešku u karijeri!
Foto: Dragan Kadić

ANA KOKIĆ: Napravila sam veliku grešku u karijeri!

Stars -
Nikada nisam bila nametljiva i nisam se preterano trudila da svoj talenat stavim u prvi plan, već sam uvek nesvesno dozvoljavala da neke sporedne stvari grade sliku o meni, rekla je Kokićeva

Pevačica Ana Kokić najveće je, a mnogima i najprijatnije iznenađenje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Kokićeva je iz subote u subotu sjajnim imitacijama pretežno svetskih kolega pokazala da je i te kako talentovana za ples i pevanje, a u subotu uveče je gledamo u ulozi prošlogodišnje pobednice "Evrosonga", Šveđanke Lorin.

"Svaka imitacija je za mene posebna. Spremam ih sa mnogo truda i pažnje. Ipak, Pink je bilo najteže "uvežbati", jer smo imali nepuna dva dana da se spremimo za sve one vratolomije. Imitacija Psaja je izazvala najviše reakcija i pozitivnih komentara kod publike. Drago mi je što u svakoj emisiji uspem da nasmejem i oraspoložim ljude.

Da li vas je pogodila kritika Slađane Milošević?Mi ne smišljamo koreografiju, već kopiramo nastupe naših kolega. Kao Slađana Milošević bila sam statična i to je bilo presudno da dobijem najmanje poena, jer su ostali takmičari imali zahtevnije koreografije. Njene kritike me nisu pogodile. Znam da sam zadatak odradila kako treba.

Šta vam je doneo, a šta oduzeo angažman u ovoj emisiji?Shvatila sam da sam u karijeri napravila jednu veliku grešku. Nikada nisam bila nametljiva i nisam se preterano trudila da svoj talenat stavim u prvi plan, već sam uvek nesvesno dozvoljavala da neke sporedne stvari grade sliku o meni. Tu grešku sada ispravljam. Uživam dok pokazujem šta sve mogu i koliko mogu, i što publika to sa oduševljenjem prihvata. Ovom prilikom zahvalila bih se svima koji mi svakodnevno pružaju podršku svojim komentarima i komplimentima, jer mi je to motiv više da budem još bolja. Jedino što mi trenutno nedostaje jeste malo više slobodnog vremena i sna. Ali ne bunim se. Sve ovo mi prija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja