PREGLED DANA ZORICA MARKOVIĆ: Jelena, želim da ti budem prijatelj!

Ceni što je iskrena

PREGLED DANA ZORICA MARKOVIĆ: Jelena, želim da ti budem prijatelj!

Stars -
Ja bih volela da budem tvoj prijatelj, ali moraš da znaš, nisam ja najpametnija, niti sebe veličam...ali nisi ni ti naivna. Kod tebe cenim što si surovo iskrena, a malo ko time može da se pohvali, rekla je Zorica

Zorica Marković priznala je Jeleni Golubović da bi volela da bude njen prijatelj, ali da kod nje ne voli što izaziva svađe namerno.

"Ja bih volela da budem tvoj prijatelj, ali moraš da znaš, nisam ja najpametnija, niti sebe veličam...ali nisi ni ti naivna. Kod tebe cenim što si surovo iskrena, a malo ko time može da se pohvali", rekla je Zorica i dodala da se slaže da je mnogi napadaju, ali da i ona to isto radi.

"Slažem se da te mnogi napadaju, ali često brate preteraš kako bi bila u centru pažnje. Neko te napadne, a ti onda prvo dramiš, pa se posle smeješ... Da ne me shvatiš pogrešno, ja cenim prave igrače", pričala je Zorica.

"Nisi u pravu da pravim frku namerno da bi bila u centru pažnje. Osmeh je moj odbrambeni mehanizam, ali da znaš da poštujem i ja tebe", odgovorila joj je glumica.

21.02 - Katarina kaže da se nijedna sadašnja devojka ne bi tako ponašala prema bivšoj svog dečka.

"Jako mi je drago što to radi, jer će ljudi suditi o njio", rekla je Kaća.

21.00 - Sara i Ivan su u krevetu.

Ona kaže Ivanu da je uopšte ne razume i da nekad mora da mu crta. "Izađi iz mog kreteva, odmah, ajde..", rekla je Sara. Ona je rekla Ivanu da ne misli na Akija i da nije u tome stvar.

"Ajde beži budalo jedna", rekao je Ivan i otišao.

20.58 - Edin kaže da Marijana odlično balansira. "Uvek je sa svima dobra, balansira između pet, šest stvari i odlično se snalazi u tome", kaže Škorić.

Katarina kaže da joj se čini da Marijana flertuje sa svom muškarcima.

20.47 - Vajs je napisao pesmu Marijani. "Ne znam da li on gaji neke emocije prema meni, to što mi je napisao pesmu je lepo, ja njega gledam kao prijatelja i tako će ostati", rekla je Marijana.

Vajs kaže da su on i Marijana dokaz da postoje ženko-muška prijateljstva.

20.32 Sara misli da je Vajs veoma iskompleksiran. "Već me smara. Stalno nešto priča. Umara me to njegovo sastančenje i njegove priče.. Ne mislim da je zao i da nije vredan. Ne družim se sa njim i smaraju me njegove priče", rekla je Sara.

20.20 Zadruga je poslala farmerima pismo u kome im nalaže da prokomentarišu Romanu kao gazdaricu, i da održe sastanak u kući.

Marko Vukotić se požalio da oni mlađi, računajući tu i sebe, trpe torturu već tri meseca na Farmi. Međutim, Romani se to nije dopalo i tražila je objašnjenje. "Čekajte, hoćete da kažete da se niko nije posvađao, da to ne izluđuje sve nas ovde? Pa, nemojte tako...", rekao je Vukotić, ali su farmeri negodovali.

Šeki Turković je napao Ivana Marinkovića jer ga je ovaj popreko pogledao. "Šta ti je čoveče? Sad ne smem da te pogledam? Stvarno ne razumem", pitao se Marinković.

20.07 Vajs je pričao sa Jelenom Golubović u sobi. "Još gore je što se svađaš na svoju slavu. Tebe treba u ludaru poslati", rekao joj je Vajs, a ona je odgovorila da je prvo iz ludnice došla na Farmu da sve izludi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track