U MRAKU: Poslušajte novu pesmu Seke Aleksić!

Premijera

U MRAKU: Poslušajte novu pesmu Seke Aleksić!

Stars -
Već danima Seka potpaljuje maštu, najpre provokativnim fotografijama, a potom i delićem nove pesme, a sada je napokon izašao i ceo spot

Seka Aleksić već danima golica maštu svojih mnogobrojnih obožavaoca najavljujući novi singl "U mraku", a kako zvuči novi hit kraljice folka, premijerno poslušajte upravo sada!

Dani neizvesnosti konačno su na izmaku! Armija fanova folk dive Seke Aleksić dočekala je da čuje kako zvuči njen novi singl "U mraku". Već danima Seka potpaljuje maštu... najpre provokativnim fotografijama, a potom i delićem nove pesme. Njeni obožavaoci goreli su od želje dobijajući svoju kraljicu "na kašičicu", a sada konačno mogu i da čuju kako zvuči novi singl koji će, ne sumnjamo, u rekordnom roku postati i hit!

"Stavi krunu na glavu i zaposedni tron", napisala je Seka na svom Tviter nalogu, i učinila upravo to. Sa krunom na glavi i u provokativnoj odevnoj kombinaciji, ona samouvereno vlada, te najavljuje da će i ekranizacija novog singla biti i više no provokativna. A kako će izgledati, videćete kroz koji dan premijerno na našem portalu. Do tada, uživajte u novoj pesmi Seke Aleksić:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh8N9uJ1h94

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track