SLEPI DEČAK ISPAO IZ ZVEZDA GRANDA: Iako je dobio sve glasove žirija, nije prošao dalje!

Publika šokirana

SLEPI DEČAK ISPAO IZ ZVEZDA GRANDA: Iako je dobio sve glasove žirija, nije prošao dalje!

Stars -
Ilija Davidović iz Čačka oduševio je žiri u sedmoj epizodi Zvezda granda, ali nije prošao u dalji tok takmičenja, iako je dobio svih pet glasova žirija

Prikazana je i sedma emisija Zvezda Granda u kojoj su talentovani mladi ljudi iz regiona i Srbije pokazali šta znaju. Nakon baraža, dalje su prošli Almir Delić, Zvezdana Stevanović, Samir Rečković, Vlastimir Janković i Ajša Kapetanović.

Međutim, zvezda večeri bio je Ilija Davidović, 23-godišnji mladić iz Čačka. Ovaj slepi mladić oduševio je publiku i osvojio srca gledalaca iz celog regiona, ali i pored svih pet "da" on nije prošao dalje.

Otkako je počela nova sezona Zvezda Granda, publika nije bila tako složna sa odlukom žirija što ovom mladiću nisu pružili priliku da prođe dalje.

Ilija Davidović nikada nije ugledao svetlost dana, rođen je slep. Radi kao maser, niže nagrade na mnogim muzičkim takmičenjima, vozi bicikl, piše poeziju, a od svoje plate pomaže roditeljima i sestrama.

Ilijina volja, energija i optimizam mogli bi da posluže kao pozitivan primer mladima koji su sve češće depresivni bez životnog cilja i ideje.

"Ništa mi nije teško. Sve bih voleo da probam, želim da živim punim plućima, verujem u uspeh potpuno siguran da ću ostaviti veliki trag u karijeri", priča Ilija.

Ilija je momak sa zlatnim rukama, ali i čarobnim glasom. Voli da zapeva kad god je prilika. "Volim da pevam, želim da napredujem ali neću dozvoliti da me bilo kakav uspeh ponese. Takođe mi je drago što dobijam realne pohvale i kritike jer reč sažaljenje ne volim ni da čujem", priča ovaj mladić.

Svira harmoniku, piše poeziju, peva kao slavuj, a masaže kojima se maksimalno posvetio čine ga uzornim radnikom. "Vozim bicikl. Znam da zvuči neverovatno, ali moguće je. Na poligonu sam uz pomoć instruktora malo vozio i auto. Osluškujem i osećam, na osnovu toga se orijentišem", kaže Ilija.

On otkriva dalje da bi želeo da u doglednoj budućnosti napravi kuću, zasnuje porodicu, i roditelje obraduje unučićima.

http://www.youtube.com/watch?v=pJFUL_W3h1s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track