ŽELJKO ŠAŠIĆ: Sonja i ja smo idealan par!
Foto: Kurir štampano

Slažu se po horoskopu

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Sonja i ja smo idealan par!

Stars -
Po nekim prognozama Sonja i ja smo idealna astrološka kombinacija, pa ipak nismo opstali zajedno. Ona je Riba. Moja sadašnja devojka je Ovan i super se slažem sa njom, rekao je Željko Šašić

Život Željka Šašića sastoji se kao i mnogi drugi iz dobrih i loših perioda, imao je različite ljubavi, ali njegov život svakako su obeležile bivša supruga Sonja, koja je riba u horoskopu, i trenutna devojka Katarina, koja je u horoskopu ovan."Radili su mi natalne karte i u njima su mi uglavnom predviđali loše i dobre životne periode koji su se zaista događali", kaže Željko Šašić.

Kakva se osoba krije iza tvoje astrološke kombinacije?"Nisam mnogo opterećen tim astrološkim prognozama, tako da ne znam tačno šta bih vam rekao. Meni je dobro ovako, a i ljudima oko mene, pa da verujem da je dobra."

Da li ste se možda od supruge Sonje razveli zato što se niste astrološki poklopili?"Ne bih se složio sa tim, smatram da to nema nikakve veze. Čak smo po nekim prognozama Sonja i ja idealna astrološka kombinacija, pa ipak nismo opstali zajedno. Ona je Riba. Moja sadašnja devojka je Ovan i super se slažem sa njom."

Da li vam je neko predvideo brak, da li je možda Katarina osoba sa kojom ćete ostati do kraja života?"Ne volim da čačkam po tome. Lepo nam je, pa kako bude, biće."

Jesu li vam zvezde naklonjene?"Ja verujem da čovek pronalazi utehu u zvezdama kada mu nešto ne ide kako treba, pa onda pomisli da će mu u nekom narednom periodu zvezde biti naklonjene. Smatram da u raspored zvezda treba gledati kada su neki drugi poslovi u pitanju. Kada je reč o umetnosti, to nije bitno, sve dolazi spontano."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja