HOT LAJN: Oro zadovoljila Marka Vanilu!

Predložila mu trojku

HOT LAJN: Oro zadovoljila Marka Vanilu!

Stars -
Bivši farmer je pozvao starletu Mimi i počeo je da se zadovoljava dok su razgovarali telefonom

Bivši farmer Marko Vanila pokušao je na brzaka da odvuče u krevet starletu Milicu Mimi Živanović, poznatiju kao Oro. Sve je počelo kao kuckanje na Fejsbuku a rezultiralo je slanjem intimnih fotografija i pravim virtuelnim seksom.

Sve je počelo sa dopisivanjem preko Fejsbuka ali je ubrzo Vanila poželeo i da joj čuje glas."Marko je pozvao Mimi i bukvalno počeo da onaniše dok su razgovarali telefonom i to joj je potvrdio. U jednom trenutku je predložio, a kasnije i molio da dođe do nje, ali je ona to odbila te se sve završilo na virtuelnom seksu i Vanilinom onanisanju preko žice", rekao je izvor.

A da je situacija i preko žice bila vrela, govori i činjenica da je Vanila hteo odmah da dođe do Mimi. Ipak to mu nije pošlo za rukom.

"Govorio je Mimi kako i koliko voli analni seks, ali i seks bez zaštite. Na to mu je ona predložila trojku, ali sa njenim drugom koji je biseksualac, na šta je on kao iz topa pristao", tvrdi izvor.

"Kako se ništa od ovoga nije desilo, Vanila se zadovoljio time da pošalje starleti par fotografija svog polnog organa i kako onaniše, a za uzvrat je tražio da mu Mimi fotografiše svoje usne i grudi", tvrdi izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track