FARMA 88. DAN ŠEKI: Ne diraj mi unuke! JELENA: Tužiću te za klevetu!

Teške uvrede

FARMA 88. DAN ŠEKI: Ne diraj mi unuke! JELENA: Tužiću te za klevetu!

Stars -
Zorica je pričala kako je Šeki trebalo da peva kod nje u kafani, ali nije umeo da napravi atmosferu i nikad nije bila puna kafana kao kad pevaju drugi pevači

Zorica Marković sedela je sa Jelenom Golubović i razgovarala sa njom o Šekiju Turkoviću, a bio je prisutan i Žare Berber koji je sve pomno pratio i slušao.Zorica je pričala kako je Šeki trebalo da peva kod nje u kafani, ali nije umeo da napravi atmosferu i nikad nije bila puna kafana kao kad pevaju drugi pevači. Jelena i Žare su mirno sedeli i slušali šta im Zorica priča, a onda je naišao i sam Šeki Turković.

"J... se! Nemate pametnija posla nego mene da ogovarate!", prokomentarisao je Šeki."Ne ogovaram te, ja znam da si ti tu negde. Samo pričamo o tebi", odgovorila mu je Zorica. Onda je i Jelena

Golubović počela da se raspravlja, da bi na kraju ona i Šeki počeli sa vikom i pravom dramom.Šeki je napao Jelenu da mu je dirala unučiće, a onda je rediteljka potpuno poludela: "Zakunite se! Nisam vam dirala unučiće! To je kleveta", histerisala je Golubovićeva, ali ju je Zorica Marković smirila i stala na njenu stranu, pa je mirnim glasom pokušala da objasni Šekiju šta je Jelena htela da kaže, ali svakako nije mislila ništa loše.

Jelena je pričala Šekiju kako će da ga tuži zbog uvrede i klevete, dok je Turković njoj objašnjavao kako je niko i ništa u odnosu na njega.

"Znaš ti ko sam ja u odnosu na tebe? Tebe niko ni u zgradi ne poznaje!", .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja