PREGLED DANA Zorica: Isti Gargamel ovaj Šehmetu Turković!

Farma 5

PREGLED DANA Zorica: Isti Gargamel ovaj Šehmetu Turković!

Stars -
Pevačica je rekla da je Šeki podseća na nekoga, ali da nije mogla da se seti na koga, međutim, ipak je upela da se seti, pa je pobedonosno izjavila da pevač liči na Gargamela

Zorica Marković i Šeki Turković ne propuštaju priliku da se međusobno potkače. Ili on njoj broji zalogaje, ili ona njemu čašice rakije... ili se pak prozivaju na osnovu fizičkog izgleda.

"Sve vreme pokušavam da se setim na koga mi liči sa ovom kapuljačom... ovaj Šehmeti Turković", počela je Zorica Marković, a onda i pobedonosno zaključila - "na Gargamela!""Isti Gargamel... ovaj nos mu viri... sve vreme pokušavam da se setim, i evo sad kad prođe, vidim isti Gargamel", zaključila je Zorica, što je ostale farmere nasmejalo.

21. 34 - Nakon što je Zadruga najavila paklenu nedelju, farmeri su dobili zadatak da očiste celu kuću, naravno odmah je nastala svađa.

Boris je pokušao da organizuje farmere, međutim Ivan ga je izbojkotovao.

"Šta ti bre hoćeš, nisi oprao jedan tanjir otkako si ovde", rekao je Ivan. Boris je rekao da samo želi da se organizuju. Ivan je bojkotovao i rekao da neće da radi.

Onda se ubacila i Sara i rekla kako Ivan uvek mora nešto da zabušava. "Ti kad ne bi nešto sr** ne bi se zvao Ivan Marinković. Imamo kaznu i moramo da odradimo ovo", vikala je sara.

"Ma gde piše da moramo da radimo, gde piše", urlao je Ivan, a Sara je bila još glasnija. "Ne moraš, ali ja hoću", rekla je Sara.

21.24 - Jelena Jovanović je odbila da učestvuje u suđenju što su fareri osudili.

Jelana i Edin su se izvinili što je zbog njih nastupila paklena nedelja. "Ja ne želim da se igram sa ti i zato sam odbio", rekao je Edin.

Zorica je rekla da to nije fer.

"Naravno da se osećam krivom zbog paklene nedelje jer moraju da rade, ali ja sam se izvinila. Stvarno nisam mogla da pričam o tome", rekla je Jelena Jovanović.

21.07 - Edin se iznervirao dok je razgovarao sa Jelenom, pa je udario rukom u mlin i povredio se.

"Dok smo razgovarali, ja sam mu rekla da je naivan, jer mu je Žarko smestio, a on je i dalje dobar sa njom, a on se onda iznervirao i udario rukom o mlin", rekla je Jelena Jovanović

Edin nije želeo da komentariše da li je ljut na sebe i trenutni odnos sa Jelenom.

"Ja znam da se njemu ne sviđa Marijana, mislim osećam, ali isto tako mislim da je svestan da je napravio majmuna od mene", rekla je Jelena u intervjuu.

21.00 - Zorica i Marko su se posvađali oko torte.

Marko je rekao farmerima da uzmu po jedno parče torte kako bi svi imali da probaju.

"Pa nisamo idioti, naravno da ćemo uzeti jedno. Ne bih uzela dva, a da ti nemaš", rekla je Zorica i bacila tanjir rekavši da neće da jede.

Marko se iznervirao što je Zorica ostavila hranu i što se uvredila. "Zašto se vređaš odmah, ne sme ti se ništa reči. Mislio sam da imam slobodu da ti kažem nešto, a ti se vređaš", rekao je Vukotić.

Zorica je rekla da je uzela dva tanka parčeta i pitala da li je to problem.

Zorica kaže da ona često jede, ali pomalo i da hrana nije ničije vlasništvo, niti broji koliko ko jede. Ona se kasnije rasplakala.

"Da smo napolju, dobio bi batine kao majmun, što ne znači da neće. Ti nabildovani majmuni, znaš šta mislim o njemu", rekla je Zorica i dodala "Čuj Marko Vukotić iz Cetinja, maneken, možeš misliti".

20.40 - Marko kaže da je ovo bila najbolja pijaca.

"Pijaca je bila izuzetno bogata, ne pamtim kad smo ovoliko dobili", rekao je Vukotić, a Kaća se složila sa njim.

"Imamo hrane hvala bogu, vremena su teška, sve je hladnije, tako da sad ne moraju ništa da rade, samo da jedu", kaže Vukotić.

20.15 - Jelena G, Zorica i Šeki se opet raspravljaju.

"Ja sam čula da je Vajs išao okolo i širio dezinformacije", rekla je Zorica Šekiju i dodala da Vajs želi sve da posvađa, da mu je to taktika.

"Ja nisam ništa pričala o vašim unucima, saslušajte Zoricu šta sam rekla", kaže rediteljka.

Jelena Golubović i Vajs se svađaju. Denser je rekao rediteljki "Da bog da crkla", dok je Golubovićeva njemu oštrije uzvratila.

"Da bog da se tebi i tvojoj porodici desi sve što si ti meni rekao. I tvojoj deci", rekla je rediteljka.

Vajs je rekao da će tužiti rediteljku.

"Ovo što je rekal je krajnja granica i ja ne mogu da pređem preko toga. Ovo je direktna uvreda i ja sam veoma tužan", rekao je Vajs.

20.03 - Proka je došao da budi gazdu, Marka Vukotića, kako bi išli na pijacu.

"Sram vas bilo, spavate do podne, a niko ni životinje nije nahranio, ništa", kritikovao je Proka farmere.

Žarko je uzeo vreću Ekremu pre nego što je krenuo na pijacu, što je Jevrića iznerviralo.

"Nemoj da si mi uzeo više, marš", rekao je Ekrem i dodao da ga ne dira više jer će mu odmah smestiti da ide "out", kako kaže Ekrem.

Žarku je to bilo smešno, pa je prokomentarisao "Ti ćeš mi nešto namestiti, beži bre...".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track