DAMA BEZ BLAMA: Opustila si sise Vesna!
Foto: Dragan Kadić

Folk Pevačica pred kolegama pokazala grudi

DAMA BEZ BLAMA: Opustila si sise Vesna!

Stars -
Zmijanac na snimanje novogodišnjeg programa došla u providnoj haljini
1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Vesna Zmijanac dokazala da je dama bez blama.Pevačica se na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat u Požarevcu pojavila bez grudnjaka.

Crna providna haljina otkrila je ono što je Vesna prvi put javno pokazala još pre više od dvadeset godina. Dalo se primetiti da je vreme učinilo svoje i da joj je taj deo tela baš opušten. Vesni se sve videlo iako je pokušala da se delimično sakrije maramom. Rese su se pomerale, a njene bradavice su se pokazale pred brojnim objektivima. Fotografima se prizor dopao, a Dragana Mirković je bila zatečena. Izbečila je oči u Vesnino poprsje i zanemela. Tek posle prvog šoka udelila joj je kompliment za izgled. A nije samo ona pokazala grudi.

To je uradila i Ana Nikolić, kojoj baš čvrsto stoje.

Inače, snimanje je trajalo do jutra, a Dragana i njen suprug Toni su, kao pravi domaćini, dočekivali goste. Došlo je mnogo pevača: Haris Džinović, Boban Rajović, Hanka Paldum, Miligram, Dara Bubamara, Rada Manojlović, Saša Matić, Olja Karleuša, Neda Ukraden, Stoja, Šerif Konjević i mnogi drugi.

GladanBULAT KRKAO MANDARINE

Marko Bulat jedva je čekao da završi izvođenje pesme kako bi što pre večerao. Kad je pojeo sve iz tanjira, navalio je na mandarine. On je stao iza švedskog stola i uzimao jednu po jednu, a potom je nekoliko voćki poneo sa sobom.

Dedina dikaDŽEJ SE HVALIO UNUKOM

Džej Ramadanovski presrećan je što mu je starija ćerka Ana rodila unuka Andrijana. On je sve vreme kolegama pokazivao unukovu sliku, koju ima u svom telefonu. Mobilni nije ispuštao iz ruke i stalno je ljubio ekran.

KipeloSELMA NAMEŠTALA BUJNO POPRSJE

Selma Bajrami kasnila je na snimanje, pa se na brzinu presvukla i našminkala. Ona je imala problem s korsetom jer joj je iz njega ispadao grudnjak pa je stalno morala da ga namešta. Na kraju ga je, uz pomoć šminkerke, jedva namestila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track