MILE KITIĆ: Marti pesme plaćam u naturi!
Foto: Nebojsa Mandic

Iskreno i otvoren

MILE KITIĆ: Marti pesme plaćam u naturi!

Stars -
Moja žena Marta je autor teksta za "Nokaut". To je inače četvrta moja numera u kojoj je ona tekstopisac. Odlično joj to ide, pohvalio se pevač

Pevač Mile Kitić otkrio je da je njegova žena Marta Savić autor njegove nove pesme "Nokaut", ako i da joj pesme plaća u naturi.

"Marta i prijateljice iz Ljubljane su čule pesmu, pa su mi predložile da je i ja snimim. Posle prvog slušanja mi se svidela i odmah sam krenuo u realizaciju posla.

Moja žena Marta je autor teksta za "Nokaut". To je inače četvrta moja numera u kojoj je ona tekstopisac. Odlično joj to ide", rekao je popularni pevač, a na pitanje kako je supruzi isplatio honorar, Mile je kratko rekao: "Zna se - u naturi!

Kada je nedavno objavio spot i pesmu "Nokaut" mediji su primetili da je su pesma i spot identični kao grčki hit "Imaš problem".

"Nikada nisam krio da su numeru "Nokaut" napisali Grci i da je pesma hit. Pre nego sam snimio pesmu dobio sam odobrenje autora. Inače, u Grandu odavno ne može da se objavi obrada inostrane kompozicije bez te papirologije", rekao je Mile i objasnio da mu je supruga Marta skrenula pažnju na ovu numeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja