ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Petar, Margareta, Mustafa, Nikola i Ljiljana

Šou muzičkih talenata

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Petar, Margareta, Mustafa, Nikola i Ljiljana

Stars -
Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

U dalji tok takmičenja prošlo je 5 kandidata: Petar Nisić, Margareta Babić, Mustafa Omerika, Nikola Petraćković i Ljiljana Obradović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Tok takmičenja:

00.07 Deset takmičara je pevalo u baražu, a samo 5 prošlo. To su: Petar Nisić, Margareta Babić, Mustafa Omerika, Nikola Petraćković i Ljiljana Obradović.

23.17 Nikola Kuštrimirović pod brojem 17 peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Bosanac je prvi pritisnuo taster. Kandidat je prošao.

22.13 Aleksandar Mišović je šesnaesti kandidat po redu i peva pesmu "Moj dilbere" Safeta Isovića. Nažalost, kanidat nije dobio nijedan glas i nije prošao. Žiri mu je rekao da je pevao izuzetno tešku pesmu.

23.06 Takmičarka pod rednim brojem 15 je Margareta Babić, a peva Severininu pesmu "Grad bez ljudi". Aca Lukas je prvi pritisnuo taster. Zorica je prokomentarisala da kandidatkinja nije loša, ali da nema boju glasa Severininu. Nije dovoljno da žiri samo 3 puta pritisne taster.

"Uglavnom svi kandidati su pravili veoma teške pesme i napravili kardinalne pesme. Ova devojka je izabrala super pesmu i bolje je zvučala od originala", rekao je Lukas. Produkcija je rekla "da" i Margareta prolazi.

21.01 Kandidat pod brojem 14 je Nenad Šukić koji peva Luisovu pesmu "Slike u oku". Kandidat nije prošao. Lukas je jedino glasao i imao je pitanje. "Kad radiš, da li te prati klavijaturista? Nije trebalo da pritisnem. Mislio sam da ima materijala, ali ti si skraćivao krajeve i sve...", misli Lukas.

22.43 Pod brojem 13 nastupa Sanela Huseinović, a peva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život". Muški deo žirija nije dao podršku žiriju, a Snežana je prokomentarisala da sad znaju da ne mogu bez žena.

Takmičarka nije prošla dalje jer su iz produkcije tako rekla.

22.38 Dvanaesti kandidat je Uglješa Radonjić, a peva pesmu Saše Matića "Hoću da ostarim s tobom". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidat je prošao dalje.

22.33 Kandidat pod brojem 11 je Zoran Bušin iz Zrenjanina, a peva pesmu Harija Mata Harija "Lejla". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidat je prošao dalje. Zorica je prokomentarisala da ima dinamiku.

22.29 Deseti kandidat po redu je Petar Nisić iz Mladenovca, a peva pesmu Nikole Rokvića "Med i slatko grožđe". Kandidat je prošao nakon pritisnutih svih tastera žirija.

22.22 Deveti po redu nastupa Nikola Petračković, a peva pesmu Dejana Matića "Ne ide sa njim". Šaban je prvi pritisnuo taster i "produžio mu život". "Dobro ovaj peva", rekao je Šaulić. Nikola je dobio dva glasa i produkcija ima reč.

Šaban je rekao "Znaš šta Saša, ovaj dečko zna da peva. Visinu ima sve, svaki ton je dotakao", rekao je Šaban, dok Popović misli da je pogrešan izbor pesme. Kandidat je prošao.

22.17 Osma kandidatkinja je Ljiljana Obradović peva narodnu pesmu "Kad ja pođoh na Bembašu". Dolazi iz Inđije, a studira agroekonomiju. Snežana Đurišić je odmah pritisnula taster, a za njom odmah i Zorica Brunclik, pa Bosanac i Lukas. I Snežana i Zorica su se prekstrile i rekle "Hvala Bogu, neko uši da mi ispuni". Kandidatkinja je prošla.

Šaban je rekao da je sjajno da je došao neko ko ume da peva.

22.12 Kandidatkinja pod rednim brojem 7 je Marija Dimić. Ona dolazi iz Kruševca,a peva pesmu "Bolujem u sebi" Marine Živković. Bavi se manekenstvom. Nažalost, niko nije pritisnuo taster i kandidatkinja nije prošla dalje.

Zorica je pitala Mariju da li joj se pesma mnogo sviđa, a Lukas ju je pitao da li ona zna kako je otpevala ovu pesmu. "Katastrofalno si otpevala. Ovo je bilo očajno. Bilo je baš loše. Ja ne znam ni da li znaš da pevaš, niti da li ne znaš", rekao je Lukas.

Šaban je rekao da Mariji leži neka druga vrsta muzike.

21.55 Šesti kandidat je Andrijana Ilić iz Leskovca, a peva pesmu Zorice Bruncik "Moja zakletvo". Šaban je prvi pritisnuo taster, a Zorica je prokomentarisala da mora da je mlada kandidatkinja.

Andrijana je dobila samo dva glasa od žirija i produkcija je reagovala. Kandidatkinja nije prošla.

21.51 Mustafa Omerika je peti kandidat i peva pesmu Harisa Džinovića "Ako možeš ti". Kandidatu su sva 4 člana žirija pritisnula taster i Mustafa je prošao dalje.

21.46 Četvrta kandidatkinja je Edna Kalabić peva pesmu Ane Bekute "Treba vremena". Snežana je prva pritisnula taster. "Ja sam pritisnula prva jer sam mislila da će da razbije, međutim, obrukala nas je", rekla je Snežana.

21.41 Treći kandidat je Danijel Vasić iz Vrnjačke banje, a peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Aca Lukas je dao prvi glas da bi produžio pevanje kandidata. Kandidat je dobio 3 da, i dva glasa "ne".

Produkcija je kandidata pustila da ide dalje

21.37 Druga kandidatkinja je Ana Mišović, a peva pesmu Snežane Đurišić "Pričak mi pričaj". Nijedan član žirija nije pritisnuo taster, i kandidatkinja nije prošla.

21.31 Prvi kandidat je Nemanja Latinović iz Sombora. On peva pesmu Dejana Matića "Dozvola za ljubav". Samo Aca Lukas pritisnuo je taster, i mora produkcija da reaguje.

Lukas je objasnio da mu se u početku učinilo da je kandidat dobar, ali da se kasnije pokajao. Kandidat nije prošao.

http://www.youtube.com/watch?v=1x4PCZ-6z4o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track