ŠEKI TURKOVIĆ: Svaka čast Jeleni Golubović, svašta je preživela na Farmi!

Pevač izbačen sa imanja

ŠEKI TURKOVIĆ: Svaka čast Jeleni Golubović, svašta je preživela na Farmi!

Stars -
Jeleni Golubović svaka čast, šta je ona izdržala na Farmi, ma ja ne bih izdržao ni dva minuta. Najbitnije je da je iskrena, smatra Šeki

Šeki Turković izbačen je sa imanja u Lisovićima.

On je bio u duelu sa Ekremom Jevrićem koji je odlučio da se u areni bori u igri veštine. Šeki je pobedio i glasovi su mu duplirani, ali on nije uspeo da se zadrži na Farmi.

Pre dupliranja, Šeki je imao 30, 37 odsto glasova, dok je Ekrem imao 69,63, a nakon duprliranja, Ekrem je imao 53, 41 odsto, a Šeki ima 46, 59 odsto.

Šeki je došao u studio pomalo razočaran, ali je rekao da je srećan što je izašao. "Tužan sam zbog ovaca", rekao je Šeki i dobio aplauz u studiju. "Ja sam celog života bio iskren i skroman, ali sam posle prve nedelje već hteo da odem. Posle treće nedelje sam 10 puta išao na kapiju. Ništa mi nije odgovaralo", rekao je Turković.

"Znao sam da će ovo biti najgora Farma. Po svemu! Higijena, hrana, štekovanje hrane... Realnosti nema ni malo. Posle 6 nedelja, u meni je proradio neki inat", ispričao je pevač i rekao da se borio na imanju koliko je mogao.

"Jeleni Golubović svaka čast, šta je ona izdržala na Farmi, ma ja ne bih izdržao ni dva minuta. Najbitnije je da je iskrena", smatra Šeki.

Šeki je zamolio Zadrugu da napravi anketu koliko ga kolege vole na estradi. Njemu je zasmetalo jer je Zorica rekla da ga niko od kolega ne voli. "Zorica i ja nikad nismo imalo nijedan konflikt za 30 godina. Ja ne znam da igram kao Zorica Marković, nisam takav", rekao je Šeki.

http://www.youtube.com/watch?v=hy8IN2U2_v4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track