SEKA ALEKSIĆ OTKRILA: Prijalo bi mi da me dečko vara sa Anom Nikolić!

Neobičan odgovor

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA: Prijalo bi mi da me dečko vara sa Anom Nikolić!

Stars -
U jednoj radijskoj emisiji, voditelj je popularnoj pevačici postavljao "ili-ili" pitanja a njen zadatak bio je da odabere neku od opcija

Seka Aleksić priznala je da bi joj prijalo da je dečko prevari sa Anom Nikolić.

Iako je znala da je čekaju brojna škakljiva pitanja, Seka Aleksić nije imala problem da sedne u "vruću stolicu" i bez dlake na jeziku odgovori na sve!

U jednoj radijskoj emisiji, voditelj je popularnoj pevačici postavljao "ili-ili" pitanja, a njen zadatak bio je da odabere neku od opcija.

Kada je došao red na jedno škakljivo pitanje, Seka ga je spremno dočekala. "Da li bi pre glumila u filmu gde treba da se udaš za Viktora Savića ali te na dan venčanja kidnapuje Andrija Milošević, ili u filmu gde ti je Nebojša Glogovac dečko i priznaje ti da te vara sa Anom Nikolić?", pitao je voditelj pevačicu, na šta je ona odgovorila kao iz topa "U onom gde mi je Nebojša dečko i priznaje mi da me vara sa Anom Nikolić. Ona je lepa i zgodna pa eto", rekla je Seka.

Očigledno je da Seka nema problem da pohvali svoje koleginice a naročito da pozitivno prokomentariše njihov izgled. A kada Ana Nikolić ovo bude čula, sigurno će joj prijati Sekin kompliment.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track