TESNO: Nadi Topčagić iskipele grudi
Foto: Dragan Kadić

Folkerka imala problem s korpama

TESNO: Nadi Topčagić iskipele grudi

Stars -
Nema gde da ih smesti Pevačica se na snimanju novogodišnjeg programa TV Skaj plus pojavila u malom korsetu, pa je imala problem s poprsjem

Uzano, pa ne mogu da stanu.Nada Topčagić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa TV Skaj plus neprikladno obučena. Ona je u restoran „Jezero“ na Adi Ciganliji došla u premalom crnom korsetu, pa je pred svima pokazala grudi. Dosad je Nada o tom detalju vodila računa, pa je preko nedara uvek imala ešarpu ili ogrlice, zbog čega joj se ovakve situacije nisu dešavale. Međutim, jedan trenutak nepažnje i promašen broj korpi u koje smešta svoje grudi doveli su do toga da joj iskipe. A možda se Nadi dopalo to što je Vesna Zmijanac samo nekoliko dana ranije pred fotografe izašla u providnoj majici bez brushaltera, pa je i ona želela da pokaže da i njene grudi još nisu za bacanje.Inače, na snimanju su, osim Nade, bili i Milica Pavlović, Jadranka Barjaktarović, Jašar Ahmedovski, Željko Vasić, Daria Stanojević i mnogi drugi, a građanima Srbije je sve najlepše u 2014. godini poželeo i ministar građevinarstva Velimir Velja Ilić.

Vesnina KopijaNIKOLIJA GOLA NA MAMUNikolija Jovanović krenula je stopama majke Vesne Zmijanac. Ne samo kad je pevanje u pitanju već i stajling. Mlađana pevačica se pre neko veče u klubu „Stefan Braun“ pojavila u majici bez brushaltera. I njoj su se, baš kao i njenoj mami, videle grudi. Bukvalno je sve dala na uvid, kao da na sebi ništa nije imala. Nikolija je još jedan dokaz da je tačna izreka „kakva majka, takva ćerka“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track