JELENA I EDIN: Kad budemo imali seks, sve ćemo vas zvati da gledate!

Egzibicionisti

JELENA I EDIN: Kad budemo imali seks, sve ćemo vas zvati da gledate!

Stars -
Oni su obećali da će, kada budu vodili ljubav van Farme, pozvati farmere da gledaju, pošto svi toliko žele da vide

Već nekoliko dana se na Farmi proteže priča da su Jelena i Edin odavno imali seks i da ih je većina farmera čula u toku odnosa. Međutim, par je sve iznenadio rekavši da nisu imali odnos, ali kada ga budu imali, pozvaće sve farmere da gledaju.

Jelena i Edin su negirali da su imali bilo kakav odnos u toku noći, te da se škripa kreveta, koju su pojedini farmeri čuli, čula zato što su takvi kreveti, a njih je mnogo.

Oni su obećali da će, kada budu vodili ljubav van Farme, pozvati farmere da gledaju, pošto svi toliko žele da vide. Zorica je izjavila kako joj je Romana ispričala kako je čula uzdisaje i škripu kreveta, kao i pomeranje ispod pokrivača. Ivan je priznao da je razočaran jer su Edin i Jelena to učinili, pritom ne sumnjajući u istinitost glasina.

Štaviše, on je siguran da je to čista taktika. Vukota je iznenađen, s obzirom da to nije očekivao od njih dvoje, a pogotovo ne u spavaćoj sobi gde su svi farmeri spavali. Simonida smatra da su oni to uradili kako bi se lišili nakupljenog stresa koji je nastao zbog realne mogućnosti da budu sluge.

20.40 Jelena Golubović je plakala u spavaćoj sobi. Njih smeta jer su joj mokre noge od jurnjave po dvorištu. Potom se prisetila Čupe i pisma koje, kaže, nikada nije smela da otvori i pročita. Sigurna je da bi je Čupo zaštitio od napada farmera da je sa njom na imanju. Zorica ju je tešila rečima da će je ona braniti, a da za Žareta, koji je i ponajviše zadirkuje, ne brine. Ona je sigurna da će se i pobiti sa njim ako zatreba, samo da je zaštiti.

20.28 Marijana je zamerila Vajsu da je zbog svoje nervoze optužio nju da je lenja i da ne ustaje na vreme. On joj kaže da ne dozvoljava da iko pravi budalu od njega, te da je morala ustati ranije i pomoći mu oko poslova koje su trebali zajedno da urade. Ona se branila rečima da joj je svašta rekao prilikom buđenja i tom prilikom je i izvređao, pa je zbog toga i ljuta.

20.23 Farmeri su upitani da kažu ko su lažni prijatelji na Farmi. Ivan i Sara su se složili da su svi lažni prijatelji sa Jelenom Golubović, kao i da je Simonida sa svima lažni prijatelj.

Jelena Jovanović smatra da je Zoričino i Jelenino prijateljstvo lažno, jer je nekoliko puta čula Zoricu kako ogovovara Jelenu. Dok Edin smatra da Simonida ide iz kreveta u krevet i da "ne zna gde je levo" što se tiče prijateljstva.

20.03 Jelena Golubović je razmatrala sa Ivanom lekove protiv glavobolje. Ona tvrdi da seksualna energija partnera leči glavobolju, te da je to najbolji i provereni narodni lek.

"Narodni lek je da žena stavi ruke na polni organ kada je boli glava, aon njegove ruke stavi na sedmu čakru", to je narodni lek.

Ivan se smejao tome, ali je iskoristio priliku da je upita da se "smuvaju". Ona je odbila ovu nepristojnu ponudu, ali je Ivan nastavio u svom stilu. Dao je sve od sebe da je ubedi. Čak je izjavio i da svi farmeri taktiziraju, pa bi mogli i njih dvoje. Ona kaže da nije takav čovek, ali je pristala da ga povremeno zagrli i tako pravi Saru ljubomornom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track