GILE: Nisam hteo seks sa dečakom, ja volim žene i alkohol
Foto: Damir Dervisagic

Grandovac za Kurir

GILE: Nisam hteo seks sa dečakom, ja volim žene i alkohol

Stars -
Amar Jašarspahić tvrdi da mu Sani Tonić smešta priče da je homoseksualac jer je odbio da u lokalu peva duže nego što su se dogovorili

Iznervirao se.Amar Gile Jašarspahić šokiran je tvrdnjama Sanija Tonića, vlasnika restorana „Gurman“ u Beču, da je homoseksualac, da je napastvovao maloletnog dečaka M. K. (17) u ve-ceu i da je konobare hvatao za zadnjicu.Pobednik poslednje sezone „Zvezda Granda“ nakon juče objavljenog teksta u Kuriru ubeđen je da mu je gazda lokala namestio celu priču i naglašava da zbog toga treba krivično da odgovara.- Je.em ti život! Ne mogu da verujem šta se sve dešava i radi. Da li je normalno da neko može da izgovori tako gnusnu laž?! Nije istina to što je gospodin pričao i zbog toga treba da ide u zatvor! Voleo bih da čujem i vidim tog dečka koji je pričao da sam ga napao u ve-ceu. Da li ste vi normalni i kako možete da poverujete u to?! Ja volim žene i to svi znaju! - naglašava Gile i dodaje da maloletniku nije slao poruke u kojima mu se izvinjava, jer ne koristi Fejsbuk:- Siguran sam da mi je Sani smestio iz više razloga. Kad smo ugovarali svirku, dogovor je bio da otpevam dva bloka u trajanju od dva i po sata. Odradio sam posao, a onda je on zahtevao da i dalje pevam, a to nisam želeo. Gosti su bili oduševljeni, naručivali su pesme i svima sam izašao u susret. Video sam da se gazda naljutio, ali se pravio da je sve u redu. Na kraju me je isplatio i ispratio. Čini mi se čak da je i njegova majka bila zadovoljna. Moj menadžer ga zove ceo dan, a on ne sme da se javi, jer sigurno ne zna šta da kaže!Pevač iz Kaknja se takođe uzbudio zbog Sanijeve priče da je navodno bio pijan i pod dejstvom narkotika.- Drogu nikad u životu nisam uzeo jer treniram odbojku 10 godina, a alkohol pijem i uvek ću ga piti.

Sani TulićTAČNO JE SVE ŠTO SAM REKAOVlasnik restorana „Gurman“ Sani Tulić i dalje stoji iza svega što je rekao.- Mene intima Amara Gileta uopšte ne zanima. Ja sam njega zatekao u toaletu sa spuštenim gaćama i stvarno ne znam šta to može da znači. Kao što sam rekao, prvenstveno sam nezadovoljan nastupom. Ne želim da se ovakve stvari ponavljaju u mom restoranu, a njegovo čudno ponašanje primetili su i gosti, a i moje osoblje. Iako pevač demantuje sve ovo, ima vremena, još ćemo se nas dvojica sresti i porazgovarati oči u oči - kaže Sani.(D. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track