ANA NIKOLIĆ: Kad popijem, šaljem poruke sačuvaj bože!

Voli da piše

ANA NIKOLIĆ: Kad popijem, šaljem poruke sačuvaj bože!

Stars -
Ivan Ivanović je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati Jer kad popijem šaljem poruke sačuvaj me bože. Eto, recimo tako će se zvati, rekla je Ana

Pevačica Ana Nikolić, koja je u šali najavila da će napisati autobiografsku knjigu, rekla je da će se zvati "Kad popijem šaljem poruke sačuvaj me bože".

"Nasmejala sam se Ivanu Ivanoviću, koji me stalno proziva. On je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati "Jer kad popijem šaljem poruke sačuvaj me bože. Eto, recimo tako će se zvati", rekla je Ana.

U njenim spotovima pojavljuju zgodni muškarci i rekla je da prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, ali da bi u svom spotu videla Čedu Jovanovića.

"Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu", rekla je pevačica za Pingvin radio.

Nikolića je sve iznenadila kada je rekla da bi kao novogodišnji poklon volila da joj "slete rode"!

"Ja bih da slete neke rode na moj krov. Pa neku bebu. Ja bih volela da se u sledećoj godini ili onoj tamo ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje", rekla je iskreno pevačica".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track