SEKA NE PRAŠTA MILANU: Ne bavim se malim ljudima!
Foto: Damir Dervisagic

Rat preko Tvitera

SEKA NE PRAŠTA MILANU: Ne bavim se malim ljudima!

Stars -
Oni koji se mnogo bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike. Tako da se ne treba baviti malim stvarima i malim ljudima, napisala je pevačica na Tviteru

Pevačica Seka Aleksić ne želi da zaboravi uvredu koju je na njen račin uputio Milan Stanković. Medijski rat između njih dvoje se nastavlja iako pevač želi da ga okonča. Njih dvoje su jedno drugome preko Tvitera uputili teške reči, jer se pojavila Milanova izjava u kojoj kaže da ne želi da jede pošto neće da bude debeo kao Seka.

"Oni koji se mnogo bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike. Tako da se ne treba baviti malim stvarima i malim ljudima", napisala je pevačica na Tviteru, što su mnogi protumačili da je upućeno Milanu Stankoviću.

Ovo je usledilo posle pevačeve izjave upućene Seki u kojoj je rekao da „ne može da podrigne pa da glumi nobles, kao ni da se isprosipa najgrdnije na Tviteru pa da kasnije glumi ostvarenu osobu“.

Podsećanja radi, prvo je Stanković izjavio kako ne jede pre nastupa da ne bi izgledao kao Aleksićeva. Pevačica mu je odgovorila: "Napuderisanom sa ženskim prstenjem bih preporučila da me zaobiđe".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja