KAZNA ZA FARMERE: Zabranjeno ulaziti u toalet tokom žurki!
Foto: Printscreen

Odavanje informacija

KAZNA ZA FARMERE: Zabranjeno ulaziti u toalet tokom žurki!

Stars -
Farmerima je saopšteno da od sada pa do kraja rijalitija tokom žurki petkom samo gosti će moći da ulaze u toalet kako bi popušili cigaretu, dok je farmerima to najstrože zabranjeno

Otimanje za mikrofon i nepristojno ponašanje tokom žurke, nateralo je Zadrugu da presavije tabak, i uvede nove kaznene mere za neposlušne farmere.Sinoć je stiglo pismo od Zadruge, sa zahtevom da se organizuje hitni porodični sastanak! U pismu je navedeno da se priča kako se pojedini farmeri baš i ne mogu ponositi svojim ponašanjem tokom žurki petkom. Kao sporne situacije navedeno je sledeće: otimanje za mikrofon i nepristojno ponašanje.

Farmeri su međusobno raspravljali , te je svako morao da ustane i kaže šta misli o tome. Naravno, odmah je nastao haos, "ko je pričao" i "za koga je pričao", bile su glavne teme. Takođe, nisu mogli da se usaglase šta je to "nepristojno ponašanje". Tako, Sloba se upitao da li pod nepristojno misle to što odmah krenu da jedu kao sumanuti, pa se pravdao time što su gladni, jer na imanju jedu samo kupus.

Takođe, pojedini farmeri nisu videli ništa loše u "otimanju za mikrofon", ali im je ipak skrenuta pažnja da gostujući pevači ne mogu da dođu na red od onih farmera koji se pošto-poto trude da budu u prvom planu.

Zorica Marković odmah je rekla da je Jelena Jovanović ta koja se uvek "trpa" i grabi za mikrofon, i da je to i ranije govorila. "Mišel jedva da je stigao jednu pesmu da otpeva... i Dinča isto", kazala je folkerka. Što se nepristojnog ponašanja tiče Zorica je zaključula da je najgore to što se maltene svi farmeri odmah zatvaraju u toalet sa gostujućim zvezdama, te pokušavaju da saznaju šta se dešava napolju i kako se kotiraju kod publike.

"Sinoć je njih petoro odlazilo u toalet sa gostima, zaključavali se, a bubice naravno isključene", kazala je ona, te navela kako je Suzana na žurki šaputala sa Jovanom Alibabić. "Sedela ti je u krilu pola sata i šaputala, bubice pokrivene", rekla je ona, na šta je Suzana poludela, pa se branila da nisu pričale ni o kakvim spoljnim informacijama.

Takođe, Ivan Marinković je kazao kako su gostujući pevači tu samo zbog njih, a Sara mu je protivrečila, pa kazala da gosti ne dolaze zbog njih, već zbog sebe, odnosno da bi se ispromovisali. "Svako je dolazio sa novom pesmom, da najavi koncert, i slično... oni dolaze ovde zbog sebe, isto kao što smo i mi došli da bi sebe promovisali", rekla je Sara.

Naposletku, stiglo je još jedno pismo Zadruge, i to sa presudom. Farmerima je saopšteno da od sada pa do kraja rijalitija tokom žurki petkom samo gosti će moći da ulaze u toalet kako bi popušili cigaretu, dok je farmerima to najstrože zabranjeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track