BOBA IZNENADIO BRENU: Poklonio joj put na Bali za godišnjicu braka!

Odmor

BOBA IZNENADIO BRENU: Poklonio joj put na Bali za godišnjicu braka!

Stars -
Baš me je obradovao. Za praznike nam sinovi dolaze iz Amerike, ali čim ih budemo ispratili, idemo i mi na put. Ostaćemo 18 dana i obići Vijetnam, Bali i Tajland, ispričala je Lepa Brena

Boba Živojinović, koji je najavio da će svojoj supruzi pokloniti egzotični poklon za 22 godine braka, uručio je Lepoj Breni vaučer za egzotično putovanje udvoje.

"Baš me je obradovao. Za praznike nam sinovi dolaze iz Amerike, ali čim ih budemo ispratili, idemo i mi na put. Ostaćemo 18 dana i obići Vijetnam, Bali i Tajland", priča Lepa Brena.

Boba je svojoj dragoj uručuo poklon na svečanoj večeri u restoranu. Pozvali su najbliže prijatelje da sa njima proslave 22 godine ljubavi, a u jednom trenutku Boba je izvadio koverat sa poklon-vaučerom. Brena se od srca nasmejala i poljubila ga, a on je odahnuo videvši da je izbor poklona bio dobar.Uz večeru i vino prijatelji su komentarisali da njih dvoje i dalje izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri i upitali su ih koji je recept za tako dug i uspešan brak. Brena i Boba su počeli da nabrajaju: razumevanje, tolerancija, kompromis... a onda zastali, pogledali jedno drugo i saučesnički se nasmešili. Četvrti tajni sastojak sačuvali su za sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja