MIMI ORO VOLI ZIMU: Imala sam seks na motornim sankama!

Hajdemo u planine

MIMI ORO VOLI ZIMU: Imala sam seks na motornim sankama!

Stars -
Moj muškarac mora da bude uredan, vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan, otkrila je starleta

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Oro, otkrila je da joj je najuzbudljivije mesto za vođenje ljubavi bila planina i da joj je najlepše iskustvo bilo baš tada na motornim sankama.

Mimi je rekla da voli muškarce koji znaju šta hoće i koji vode računa o svom ponašanju, kao i o higijeni

"Volim muškarce koji znaju šta žele u životu. Isto tako, moj muškarac mora da bude uredan, vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan. Da se razumemo, ne postoji savršenstvo, svako ima vrline i mane. Ali, tražim osnovno. Nije mi bitno da li je crn ili plav", rekla je Milica i otkrila na kojem je nesvakidašnjem mestu vodila ljubav."Najuzbudljivije mesto na kom sam vodila ljubav su motorne sanke, bilo je to za mene uzbudljivo iskustvo", rekla je Milica i dodaje da joj je najlepše mesto za vođenje ljubavi planina.

"Volim zimu, planinu i zato mi jeste omiljeno mesto krevet kraj kamina. Volim romantične trenutke", izjavila je atraktivna crnka koja nema omiljenu pozu.

"Poza nije bitna, bitno je da si sa pravom osobom, koja ti prija, i da vam je u tom momentu lepo. Takođe je bitno da se u krevetu uvode i novine, da ne bude monotono, da bi veza opstala", iskreno je Živanovićeva, koja kaže da je nevinost izgubila sa 18 godina i da taj trenutak pamti kao jako lep momenat.

"Za 18. rođendan sam izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila godinu dana u vezi pre tog čina. Pamtim to kao novo i lepo iskustvo. Mislim da su to idealne godine za taj čin i za taj prvi put", završava starleta kojoj, kako je rekla, prioritet nisu javne ličnosti kao što većina misli.

Popularna starleta Milica Živanović kaže da joj se sviđa novi ministar sporta Vanja Udovičić i da bi volela da ga upozna.

"Mnogim devojkama je privlačan Vanja Udovičić, i to sa punim pravom, jer je šmeker. Nikada ga nisam upoznala, ali sve što sam do sada pratila o njemu i čula neke priče deluje mi kao dobar momak pre svega, a plus na sve to ima i fizički izgled. Volela bih da ga upoznam, što da ne", rekla je Oro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track