Vlado Georgiev vratio oštećenu kameru?!
Foto: Zorana Jevtic

Pevač oteo kameru snimatelju

Vlado Georgiev vratio oštećenu kameru?!

Stars -
Obe strane su dale iskaze u policiji, a pevač je negirao da je oštetio kameru, dok producent emisije Darko Popović tvrdi da je pevač kameru vratio oštećenu

Vlado Georgiev fizički je napao kamermana "Paparaco lova" Sinišu Marčetića (48), a do incidenta je došlo na Senjaku, kad je pevač izašao iz kola koja je vozio njegov prijatelj, otvorio vrata automobila ekipe popularne emisije i iz ruku snimatelja oteo kameru.

Obe strane su dale iskaze u policiji, a pevač je negirao da je oštetio kameru, dok producent ove emisije Darko Popović tvrdi da je pevač kameru vratio oštećenu.

Darko Popović i pevač raspravljaju putem Tvitera i jedan drugom upućuju žešće uvrede.

Kantautor je na Tviteru prvobitno objavio fotografiju sa iskaza koji je dao u policiji. Zatim je Popović odgovorio istom merom, optuživši Georgieva da iznosi neistine. "U laži su kratke noge g. Georgiev", napisao je Popović uz priložen dokument.

Rasprava se nije tu završila, Popović i Georgiev ne prestaju sa međusobnim "pohvalama" na tviteru. "Dobro jutro svima. Dobro jutro i tebi majmune @DarkoMPopovic sa željom da danas budeš pametniji i manja v...na nego juče", napisao je Georgiev.

"Uličari koji nisu završili ni srednju školu imaju rečnik sastavljen od psovki. Kvrzavi mozak piše stupidne stihove I jednolične melodije", odgovorio mu je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track