DŽEJ: Drug me sprečio da ne ubijem Adila, a prijatelji su hteli da se obračunaju s njim!
Foto: Damir

Pevač bio u šoku

DŽEJ: Drug me sprečio da ne ubijem Adila, a prijatelji su hteli da se obračunaju s njim!

Stars -
Ramadanovski je najpre hteo da lično reši stvar, ali je kasnije morao da zaustavlja svoje prijatelje koji su hteli da odu kod Adila

Džej je bio van sebe kada je čuo da je njegova ćerka Ana pretučena. Bio je, kaže, van sebe, ali su ga prijatelji sprečili da se obračuna sa sada već bivšim zetom. Kaže da ne može da veruje da Adilova majka govori loše o njemu jer do sada nisu imali nikakav problem.

- Ana mi je javila šta se desilo i da su pozvali policiju. Nije mi bilo svejedno, ali samo bi napravili veći problem u tom trenutku jer hoću da se to stiša. Ja sam tada moga da mu uradim svašta - rekao je Džej i gestikulirao pucnjem iz pištolja. Situaciju je smirio njegov prijatelj iz MUP-a- A onda je došao moj prijatelj, koji je policajac i rekao mi: "Nemoj da si mrdnuo odavde, policija će sve završiti". Poslušao sam ga. Da nije bilo njega ko zna šta bi sve bilo. Moji drugovi su bili ovde, svi skočili i rekli "idemo kod Adila". ALi ja sam skočio i rekao "Ne" jer sam tada bio pribran. Nisam ja džukac. Meni je Ana rekla da tada nisu pritrčali njen otac i brat da bi je odvalio od batna - kaže Ramadanivski i dodaje da je ponosan na svoju ćerku.

- Ona je imala tu ranu od porođaja. Stvarno ne ide da je tu udari", ispričao je Džej. Kaže da je iznenađen uvredama koje mu je uputila Adilova majka Džemila, za koju kaže da je "obrazovana i kulturna dama" i da je veoma ceni. Dodaje da o njoj neće ništa ružno pričati, ali ni o Adilu, što je već rekao dan posle incidenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja