PREMIJERA: Pogledajte novi spot Zdravka Čolića za pesmu Što ti dadoh!

Album Vatra i barut

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Zdravka Čolića za pesmu Što ti dadoh!

Stars -
Hladno vreme nije omelo pevača da slobodne trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću

Prvi spot za pesmu "Što ti dadoh" sa najnovijeg albuma Zdravka Čolica "Vatra i barut" premijerno je objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub nalogu.

Prošle nedelje snimljen je spotu za pesmu "Što ti dadoh" koja je za rekordno vreme postala radijski hit širom Regiona.

Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, što nije omelo popularnog pevača da slobodne trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću .

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom "Što ti dadoh" snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela "Staro zdanje" u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala sjajnim scenografskim rešenjem.

Podsetimo, Čolic je i ovog puta realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu- Kekiju i produkcijskoj kući "Visual Infinity", koja je realizovala baladu "Pamuk" sa predhodnog albuma .

Tekst pesme "Što ti dadoh" napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji Čolicev saradnik - Nikša Bratoš.

Album "Vatra i barut" objavljen je u izdanju "City Recordsa", a na svim prodajnim mestima u regionu biće dostupan već tokom vikenda.

http://www.youtube.com/watch?v=L9dDvadU5FQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja