Vlado Georgiev: Kone, priznaj da si gej!

Puklo drugarstvo: Udario na nekadašnjeg prijatelja

Vlado Georgiev: Kone, priznaj da si gej!

Stars -
Georgiev isprozivao Marka na Tviteru i poručio mu da je medved i da porodici otkrije da je homoseksualac

Frka u nastavcima!Vlado Georgiev, nakon uvreda na račun autora i producenta emisije „Paparaco lov“ Darka Popovića, kog je nazvao majmunčinom i vaginom, prešao je na kompozitora i aranžera Marka Kona, koji je narator u pomenutom programu. Pevač iz Crne Gore sa adresom stanovanja u Beogradu nije birao reči o svom nekadašnjem velikom prijatelju, pa je i o njemu pisao na Tviteru na najpogrdniji način. On se dohvatio i njegovog navodnog seksualnog opredeljenja. Iako je oženjen Milicom, voditeljkom „Paparaco lova“, Georgiev je Kona nazvao homoseksualcem. I sve to jer je Marko narator u emisiji koja se emituje na Pinku.- Marko Kone, koliko si jadan, jadove jadni! Znaju li ti kući da si peder? - upitao je Georgiev Kona putem Tvitera, a potom nastavio s novim uvredama:- Je l‘ to bilo to? Mislio sam da ćeš nešto pustiti, a ono Medo Brundo mljacka za mikrofonom. Jadno, Medo. Gde ste, majmuni? - poručio je Vlado.Kon nije hteo da se upušta u raspravu.- Sve što sam imao da kažem u svoju odbranu rekao sam u maju, kad me je napao zbog „Paparaco lova“. U toj emisiji sam samo narator i ne iznosim lično mišljenje. Ne želim nikome da se pravdam. Njegova reakcija je na nivou prvog razreda osnovne škole. Ne znam koliko je uvreda reći nekom da je gej. Očigledno je da me on tako doživljava. Neću da mu odgovaram preko novina ni preko društvenih mreža. Vlado 20 godina ima moj broj telefona i slobodno može da me pozove - poručio je Kon. Podsećanja radi, cela frka je nastala jer je Georgiev u utorak veče oteo kameru snimatelju gledane emisije.

Rani radoviBARBA BIO U PRATEĆEM BENDU DUETA MOBI DIKVlado Georgiev i Marko Kon znaju se više od dve decenije. Dok još nisu bili afirmisani muzičari, zajedno su bili u bendu. Njihovi počeci vezani su za muziku devedesetih godina i grupu Mobi Dik. Naime, Georgiev je bio deo pratećeg benda tada popularnog dueta, tačnije pevao je prateće vokale Srđanu Čoliću i Ani Stanić.

Parking servisPLATIO KAZNU 25.000 DINARAVladi Georgievu došao je glave „Parking servis“. On se juče parkirao na nedozvoljenom mestu, zbog čega je njegov luksuzni automobil odneo pauk. Georgiev je za prekršaj morao da plati kaznu od 25.000 dinara, a pošto je udaren po džepu, digao je frku i požalio se na Tviteru.- Veliki pozdrav za „Parking servis“ i vrlo pristojnu kaznu od 25.000 dinara. Sram vas bilo. Šta kad nekome ko ima toliku platu dignete auto?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track