VAJS FOLIRAO BOLOVE U LEĐIMA: Bacio štap i celo veče igrao!
Foto: Printscreen

Zaboravio

VAJS FOLIRAO BOLOVE U LEĐIMA: Bacio štap i celo veče igrao!

Stars -
U petak na žurci čini se kao da densera ne muči ama baš ništa, a najmanje ukočena leđa, jer se on oslobodio štapa, te se sve vreme veselio

Danimir Vajs, koji se prethodnih dana žalio na užasne bolove u leđima, sinoć je izgleda bio "zdrav i prav", te se sve vreme veselio i đuskao uz muziku.

Vajs u utorak uveče nije prisustvovao imenovanju sluga, jer je, kako se požalio, imao jake bolove u leđima, te je morao da zatraži i lekarsku pomoć. Nakon toga, denser je pričao kako se nadobijao inekcija, a mogao se videti i kako se u hodanju potpomaže štapom.

Kakogod, još u utorak pojedini farmeri, a pre svih Ivan Marinković, prokomentarisali su da je Vajs isfolirao bolove kako bi izbegao da ga postave za slugu, jer bi onda sigurno završio i u Areni.

Uglavnom, sinoć je izgledalo kao da densera ne muči ama baš ništa, a najmanje ukočena leđa, jer se on oslobodio štapa, te se sve vreme veselio, ali i skakao na stolicu kada bi ga neka pesma posebno dirnula. To je, naravno, odmah primetila Simonida, pa uzviknula: "Ozdravio Vajs!"

Inače, farmere su sinoć zabavljali Halid Muslimović, Sinan Sakić, Bata Zdravković, Jelena Gerbec i trbušne plesačice.

http://www.youtube.com/watch?v=fwb15CKjL3Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track