VESNA SUZANI: Zašto nikad ne pominješ svoju decu?
Foto: Youtube

Nezgodno pitanje

VESNA SUZANI: Zašto nikad ne pominješ svoju decu?

Stars -
Pevačica je po zadatku govorila svoje mišljenje o farmerima, pa je postavila jedno nezgodno pitanje voditeljki

Vesna Rivas ušla je na Farmu kao putnik namernik i u cilju da širi dezinformacije. Međutim, Zadruga je imala još planova za nju. Dali su joj zadatak da prokomentariše svakog farmera posebno i da kaže svoje mišljenje.

Ona je rekla da će Ivana i Saru ostaviti za kraj, a Suzanu Perović je upitala nezgodno pitanje. Naime, Vesna je rekla da nikad nije čula da voditeljka pominje svoju decu u rijalitiju.

"Molim te, objasni mi fenomen. Ti nikada ne pominješ svoju decu", upitala je Vesna, ali joj je Suzana odgovorila da to nije tačno i da ih veoma često spominje.

20.24 Vesna i Zorica pričale kako je sve drugačije od prethodne Farme kada su zajedno učestvovale. Zorica joj rekla "Baš volim što si tu. Nekako sam mirnija", a Rivasova se složila.

20.20 Suzana je pričala sa Sarom. "Pričaj mi molim te, sve šta od početka", bila je radoznala Suzana i Sara je počela da priča. "Jeli smo piletinu sa kari sosom, pa biftek sa suvim šljivama... Ali, problem je jer je on krenuo sa ozbiljnim pitanjima.. On je sve vreme mene ispitivao, a ja sam njemu postavila dva pitanja. Ivan sve vreme potencira kako narod mene vidi kao budalu, tako trčkaram za njim, pa dođe Aki, pa za njim. Ma ja sve radim srcem. Ja se tako osećam u tom trenutku. Ja nemam taktiku, boli me d**e šta narod priča", rekla je Sara Suzani."Pitao me je nešto za Akija i to neko ozbiljno pitanje. Ja sam stala i 5 minuta sam ćutala i pitala sam da li želi sigurno da mu odgovorim na to pitanje. I opet sam ćutala. Da sada dođe Aki, uradila bih isto", ispričala je Sara.

20.06 Ivan i Sara se vratili iz hotela. "Ako te neko pita, kaži da smo prošli Knez Mihailovom i Kališem, pa tek posle u stigli u hotel", rekao je Ivan. On je tako saopštio i Zorici, ali ona mu na prvu loptu nije verovala. Ivan je rekao Zorici da su svi "pljuvali" Vajsa i Jelenu Golubović.

"Ivan je hteo u đakuzi, ali ja nisam htela jer mi to ne pričinjava zadovoljstvo", rekla je Sara Zorici i dodala da Ivan nije umeo da koristi đakuzi i da je pustio tuš umesto česme u đakuziju. "Kaže on meni, to će za sat vremena. Stvarno je budala, zezaću ga ceo dan za to", rekla je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track