Željko Vasić od obožavateljke dobio muzičku tortu za rođendan

Iznenađenje

Željko Vasić od obožavateljke dobio muzičku tortu za rođendan

Stars -
Željko je 10. decembra proslavio svoj 34. rođendan, a taj divan dan posebno mu je ulepšala mu je obožavateljka koja ga je iznenadila jednim pravim malim poslastičarskim remek-delom

Popularni pevač Željko Vasić nedavno je proslavio svoj 34. rođendan, a posebno iznenađenje stiglo mu je od jedne obožavateljke: "muzička" rođendanska torta!Fanovi domaćih zvezda na različite načine ispoljavaju privrženost svojim ljubimcima na javnoj sceni, a pevač Željko Vasić može se pohvaliti zaista domišljatim i originalnim obožavaocem.

Naime, popularni Željko je 10. decembra proslavio svoj 34. rođendan, a taj divan dan posebno mu je ulepšala mu je obožavateljka koja ga je iznenadila jednim pravim malim poslastičarskim remek-delom: "raspevanom" rođendanskom tortom.Na ukusnoj poslastici bilo je sve što je potrebno: klavijature, bubnjevi, potpuno autentično izrađeni Željkovi CD-ovi, i ispisani nazivi pevačevih hitova.

Sasvim sigurno, ugođaj i za oko i za nepca, a Željko je, sigurni smo, odradio ono ostalo, što uostalom najbolje i radi: svojim glasom priredio je i vanserijski ugođaj za svačije uho.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track