Najnovije vesti

PREGLED DANA Sara: Ivane, ljubomoran si na Edina!

Farma 5

PREGLED DANA Sara: Ivane, ljubomoran si na Edina!

Stars
Pri određivanju nadležnosti i obaveza, Sara je Edinu poverila da bude "poslovođa" muškarcima, što se Ivanu nikako nije dopalo

Ovonedeljna gazdarica Sara Trajanović na "ozbiljnu funkciju" postavila je Edina Škorića, što se Ivanu Marinkoviću nimalo nije dopalo.

Naime, pri određivanju nadležnosti i obaveza, Sara je Edinu poverila da bude "poslovođa" muškarcima. Odnosno, Edin Škorić će do kraja njenog gazdovanja organizovati muškarce, i govoriti im šta treba da rade.
Ovo se nikako nije dopalo Ivanu Marinkovići, koga je inače Sara postavila za slugu kako bi ga, to je već svima jasno, zaštitila od ovonedeljnih nominacija i Arene, jer je sasvim izvesno da će većina njih svoj štapić dati Jeleni Golubović.
Kakogod, Marinković je nezadovoljan odlukom da ga Edin Škorić organizuje. "To što si ti ljubomoran nije moj problem", rekla mu je Sara, ali Marinković se držao toga da ga manekenka ne poštuje.
"Nije reč o Edinu! To što si nekog drugog stavila, a ne mene, da bude glavni za nešto je, po mom mišljenju, nepoštovanje", ljutio se Ivan, a Sara je pokušavala da mu objasni da ima plan!
"Nije bitno... poznajem te više od sto dana, ali izdržaću ja i ovo", odbrusio je manekenki Ivan Marinković.
00.00 - Farmeri igraju Igru istine
Ivan je pitao Vesnu Rivas ko joj je rekao da ju je ogovarao. Pevačica je rekla da je to Vajs.
Vensa je pitala Ekrema da objasni šta znači reč vagina. "Vagina je jedna ženski pol, ona je raznih mirisa. Miris kose, parfema...", objasnio je Ekrem.
Marko je rekao da ga je Zorica izneverila. "Ti si se nama očigledno pogrešno predstavila, a ja te volim. A ti mnogo voliš da komentarišeš sve", rekao je Vukotić.
Marko je rekao da njegov karakter vredi više od svih para, a da Zorica to nema.
"Videćeš kad izađeš, mnogo si me povredila", rekao je Vukotić.
23.58 - Ekrem uči deo Jelnine predstave
23.40 - Svađa Kaće i Sare
"Rasprava između mene i Kaće se dogodila još juros, kada sam ja pokušala da organizujem poslove, a ona je krivo shvatila. Ona je od jutros napeta. Prvo zato što je morala da naloži vatru, a ja joj nisam rekla, pa zato što joj se nisam izvinila na sastanku", rekla je Sara.
"Ja sam ljuta i povređena, ona mene nije želela da sasluša, samo je vikala i otišla", rekla je Kaća.
23.38 - Ivan, Katarina i Sloba su prisustvovali, kako kažu, nezaboravnom događaju.
Naime, ovca se pred njima jagnjila. "dok sam ja stigao da nađem koja je ovca u pitanju, video sam već dva jagnjeta. To je neverovatno iskustvo", rekao je Ivan.
23.28 - Marko je zamerio Slobi što ne radi, rekavši da mu je zadatak bitniji.
Međutim, maneken se šalio.
"Marko je rekao nešto što me je uvredilo iako je on rekao da se šali", rekao je Sloba.
Ivan kaže da ne može da veruje da Sloba nije shvatio šalu, ali i rekao da ga razume. "Slobi ovo jako teško pada što ne može da radi".
23.22 - Sari nije lako da organizuje poslove.
"Ispala je rasprava zbog Sarinog organizovanja poslova", rekla je Romana.
Sara tvrdi da nikoga nije želela da budi i da ih tera da rade. "Jelena Jovanović ne može sa prašinom, ona ne može ni podove, ni prašinu, ništa", rekla je.
Kaća tvrdi da joj je Sara dala da sredi kuću i da je čim je ustala navalila na nju kad će da krene da radi.
Zorica je na Sarinoj strani, te je rekla da je manekenka u pravu i da moraju zadaci da se odrade i kuća da se sredi pre pijace.
23.09 - Vesna i Ivan se svađaju.
Ivan tvrdi da Vesna Rivas ogovara sve farmere. "Rekla si ovaj je ovakav, onaj je onakav, ne mogu da razumem  da pljuješ ljude sa kojima si kao dobra", rekao je.
"Laki je malo nervozan", rekla je Vesna Rivas i dodala da to što ona komentariše nije pljuvanje.
"Nemoj sad pred kraj da te pamte kao lažova", rekla je Vesna.
23.08 - Farmeri smatraju da će biti naporna poslenja nedelja na farmi.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...