Najnovije vesti

ILA USPEŠNO OPERISAN: Nisam loše prošao!

Minimaksovom sinu uklonjen tumor

ILA USPEŠNO OPERISAN: Nisam loše prošao!

Stars
13:16h
Operacija je trajala nekoliko sati jer je reč o vrlo osetljivom delu ljudskog organizma, s kojim lekari moraju da budu vrlo pažljivi kako ne bi oštetili okolna tkiva

Reper Vladimir Ilić Ila uspešno je operisan u Kliničkom centru Srbije, gde su mu lekari otklonili tumor pljuvačne žlezde.

Kako saznajemo, operacija je trajala nekoliko sati jer je reč o vrlo osetljivom delu ljudskog organizma, s kojim lekari moraju da budu vrlo pažljivi kako ne bi oštetili okolna tkiva. Iako još uvek mamuran od anestezije, Vlada nam je potvrdio da se oseća dobro i da će u bolničkoj postelji provesti još nekoliko dana zbog oporavka.

"Nisam loše prošao, evo, ležim u bolnici kako bih što lakše pregurao ovaj postoperativni tok. Dobro se osećam, a i operacija je prošla relativno dobro. Imam bolove, ali ništa strašno, biću još nekoliko dana ovde, pa se nadam da će me pustiti kući na lečenje. Razumite me, nisam baš raspoložen da pričam", rekao nam je Ila samo nekoliko minuta nakon što se probudio iz anestezije.

Kako saznajemo, lekari su za sada uvereni da je reč o benignom tumoru, ali će konačnu dijagnozu dati tek za deset dana, koliko je potrebno da se dobiju krajnji rezultati. Osim dugog postoperativnog toka, reper će morati da se pridržava prepisane terapije i lečenja, koje će trajati narednih nekoliko meseci, posle čega će analize pokazati da li je tumor potpuno uklonjen.

O njemu brine tim lekara, pod čijim će celodnevnim nadzorom biti narednih nekoliko dana. "On se ne ponaša kao zvezda, potpuno je opušten i poštuje savete lekara. Naravno, malo je nervozniji posle operacije, za razliku od dana kada je ležao u bolnici zbog pripreme za ovaj hirurški zahvat. Tada se šalio i njegov humor je sličan onom koji je njegov otac Minimaks gajio. Supruga je stalno s njim, a rezultate operacije dajemo samo članovima porodice, tako da vam ih ne mogu reći", ljubazno nam je poručila dežurna sestra.

Vlada je u bolnicu smešten u ponedeljak ujutru i najverovatnije će u bolničkoj postelji ostati do kraja ove sedmice.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja