SLAB NA PEVAČICE: Kaćin bivši muva njenu drugaricu

Našao zamenu za Grujićevu

SLAB NA PEVAČICE: Kaćin bivši muva njenu drugaricu

Stars -
Vladica Jovanović na korak od romanse s Marinom Stankić, koja se sa aktuelnom farmerkom družila tokom takmičenja „Zvezde Granda“

Drugarice, prokletnice, šta učini ti...Ovi stihovi odgovarali bi situaciji u kojoj su se zatekli Katarina Grujić, njen bivši dečko Vladica Jovanović i Marina Stankić, koja se sa aktuelnom farmerkom družila tokom takmičenja „Zvezde Granda“.Marina je nedavno počela da peva u popularnom klubu na Adi Huji „Carski lov“ i varnice između nje i Vladice su odmah sevnule.

- Još se ništa konkretno nije dogodilo, ali nisu daleko od toga. Njihovi pogledi i način na koji pričaju sve govore - kaže naš izvor koji se prošlog vikenda zatekao u klubu i dodaje:- Marina i Kaća su bile bliske tokom takmičenja, pa joj nije svejedno zbog toga. Vladicu to ne zanima, baš kao ni to što je Katarina na Farmi počela da se zabavlja s Borisom. On je preokupiran poslovnim obavezama tako da i nema vremena više da razmišlja o bivšoj devojci.Stankićeva večeras nastupa u ovom popularnom klubu i ostaje da vidimo da li će pevačica i Jovanović preći tanku liniju koja ih deli da posle prijateljskog odnosa započnu nešto više.Inače, Katarina i Vladica su počeli da se zabavljaju dok se ona takmičila u „Zvezdama Granda“ i veza je trajala nekoliko meseci, sve dok se ona na imanju u Lisoviću nije upustila u romansu s Borisom Stamenkovićem. Zanimljivo je to što je Katarina pevala u njegovom klubu pre rijalitija i pravila odličnu atmosferu, a da li će je bivši dečko ponovo angažovati, videćemo kad napusti Farmu. Uprkos svemu, Vladica svojoj bivšoj želi sve najbolje u novoj emotivnoj vezi.

Bili u ljubavi... Vladica i Katarina Grujić
Bili u ljubavi... Vladica i Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track